Έπταθλο
Η Λιάνα Παπαδοπούλου είχε μια καλή φετινή σεζόν που «μεταφράστηκε» και με το ρεκόρ που πέτυχε στο έπταθλο συγκεντρώνοντας 5.295 βαθμούς.

Η Λιάνα Παπαδοπούλου ξεκίνησε με στόχο του χρόνου ένα μεγάλο ρεκόρ στο έπταθλο

Η Λιάνα Παπαδοπούλου κατέκτησε μεταξύ άλλων το χρυσό μετάλλιο στο πένταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ που έγινε στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Λιάνα Παπαδοπούλου είχε μια καλή φετινή σεζόν που «μεταφράστηκε» και με το ρεκόρ που πέτυχε στο έπταθλο συγκεντρώνοντας 5.295 βαθμούς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά έχοντας βάλει υψηλούς στόχους με τον προπονητή της Γιώργο Σαράφη. Οι προπονήσεις αυτή την περίοδο γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά. «Η προετοιμασία με τη Λιάνα ως τώρα πάει πολύ καλά. Το σημαντικό είναι να είναι υγιής. Θα επικεντρωθούμε στις προπονήσεις, καθώς η Λιάνα τελειώνει του χρόνου και με το πανεπιστήμιο. Έχουμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα μέχρι το 2028. Φυσικά πάμε βήμα βήμα και το 2023 η Λιάνα θα είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία γυναικών. Θέλουμε να «χτίσουμε» μια καλή θέση στο παγκόσμιο ράνκινγκ. Για να γίνει αυτό όμως είναι απαραίτητο να βγούμε και εκτός Ελλάδας και να μετάσχουμε σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό. Πρέπει να μας δοθούν ευκαιρίες και να βοηθήσει και ο ΣΕΓΑΣ σε αυτό. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι εφικτό του χρόνου ένα ρεκόρ και να πιάσει η Λιάνα τους 5.400 με 5.500 βαθμούς», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας τεχνικός.

Η νεαρή πρωταθλήτρια που σε λίγες εβδομάδες (6/12) κλείνει τα 22 της χρόνια, τη φετινή χρονιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ23 στην Πάτρα. Ήταν 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Α-Γ στην Πάτρα, όπου πέτυχε και το ρεκόρ. Στον κλειστό αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πένταθλο με 3.738β. στη διοργάνωση που έγινε στο ΣΕΦ. Επίδοση που αποτελεί και αυτή ατομικό της ρεκόρ.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία