Σφαιροβολία
Ο Ντάρλαν Ρομάνι διοργανώνει καμπ στην πατρίδα του και παράλληλα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά έχοντας... όνειρα!

Ο Ντάρλαν Ρομάνι διοργανώνει καμπ και έχει ανεκπλήρωτα όνειρα!

Ο Ντάρλαν Ρομάνι είχε κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ντάρλαν Ρομάνι διοργανώνει καμπ στην πατρίδα του και παράλληλα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά έχοντας… όνειρα!

Ο Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής της σφαιροβολίας Ντάρλαν Ρομάνι φιλοξενεί προπονητικό καμπ από 5 Δεκεμβρίου ως τις 31 Ιανουαρίου στην Ουμπερλάντια. Παράλληλα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. «Είμαι σε όλο και ανεβασμένη φυσικά κατάσταση και πρέπει να βελτιώσω την τεχνική μου. Έχω ακόμη όνειρα να εκπληρώσω. Η φετινή χρονιά άρχισε καλά με τον παγκόσμιο τίτλο στο Βελιγράδι. Κατάφερα να κάνω σπουδαία δουλειά. Αλλά πριν από το Παγκόσμιο είχα δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Έκανα θεραπείες, πήρα αντιφλεγμονώδη, έβαλα ζώνη, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, αλλά δεν μπορούσα να παλέψω για το βάθρο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της πατρίδας του.

Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος είχε ρίξει στο Βελιγράδι 22,53μ. που είναι ρεκόρ Ν. Αμερικής και ρεκόρ Βραζιλίας φυσικά, ενώ στον ανοιχτό έχει 22,61μ. από το 2019 που είναι επίσης, ηπειρωτικό και εθνικό ρεκόρ.

Φωτογραφία: azsportimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία