Δισκοβολία
Ο Αρτέμης Αδαμάκης είχε μια πολύ καλή σεζόν και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες στη δισκοβολία, πετυχαίνοντας δύο ατομικά ρεκόρ.

Ο Αρτέμης Αδαμάκης προετοιμάζεται με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Αρτέμης Αδαμάκης είχε κατακτήσει φέτος το χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί της Τουρκίας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αρτέμης Αδαμάκης είχε μια πολύ καλή σεζόν και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες στη δισκοβολία, πετυχαίνοντας δύο ατομικά ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζονταν πέρσι για τελευταία χρονιά στην κατηγορία Κ20 και σε μίτινγκ στα Χανιά έριξε βολή (1.750γρ.) στα 58,74μ. Τον Ιούνιο στους αγώνες «Κνώσεια» στο Ηράκλειο της Κρήτης έριξε με τον ανδρικό δίσκο 52,68μ. και ήταν ο 6ος καλύτερος στην Ελλάδα για το 2022.

Ο 21χρονος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στην Κρήτη, έχοντας βάλει με τον προπονητή του υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν. «Ξεκινήσαμε και η προετοιμασία πάει ως τώρα καλά. Ετοιμάζεται να πάει φαντάρος, αλλά θα αποσπαστεί στο ΑΣΑΕΔ. Παράλληλα είναι στο ΙΕΚ Ακμή, με την συμφωνία που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ και σπουδάζει ψυκτικός. Είναι μια χρονιά που αφήνουμε τα 1.750γρ. και πάμε μόνο στον ανδρικό δίσκο. Ο Αρτέμης θα είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Κ23. Την καλή του κατάσταση τη δείχνει από τώρα στην προπόνηση που ρίχνει πάνω από το όριο που ίσχυε στην προηγούμενη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος για τη νέα σεζόν, η συμμετοχή στο Εσπού στη Φινλανδία», λέει στο Stivostime ο Γιώργος Μήλιος, προπονητής του νεαρού ρίπτη.

Ο δισκοβόλος του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει την 9η θέση. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες ήταν 4ος, ενώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία