Δισκοβολία
Ο Δημήτρης Παυλίδης ήταν νικητής στη δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες ρίχνοντας βολή στα 59,31 μέτρα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Νίκη του Δημήτρη Παυλίδη, πάνω από το όριο για Κάλι και ο Μπουζάκης με τον Μαντζουράνη

Ο Δημήτρης Παυλίδης έχει ατομικό ρεκόρ 60,27μ. που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Παυλίδης ήταν νικητής στη δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στις Σέρρες ρίχνοντας βολή στα 59,31 μέτρα.

Ο νεαρός ρίπτης του Αίαντα Κιλκίς επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το όριο (56,50μ.) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι. Φέτος έχει 60,27μ. που είχε ρίξει στις 15 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Δεύτερος ήταν ο Κώστας Μπουζάκης με 58,73μ. Φέτος έκανε ατομικό με 61,42μ. και βρίσκεται στους 10 καλύτερους του κόσμου στην κατηγορία του. Τρίτος ήταν ο Άγγελος Μαντζουράνης με 57,38μ. που είναι μεγάλο ατομικό του και έπιασε και εκείνος το όριο για το Κάλι. Τέταρτος ήταν ο Αρτέμης Αδαμάκης με 54,91μ., ο οποίος στα Βενιζέλεια στα Χανιά είχε κάνει ρεκόρ με 58,74μ. Τέσσερις δισκοβόλοι πάνω από το όριο για το Κάλι!

Ο Αρτέμης Αδαμάκης

«Είχα λίγο άγχος στην αρχή γιατί στην Αμερική δεν έκανα καθόλου αγώνες και προπόνηση με το ελαφρύ όργανο. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η σεζόν έχει κυλήσει καλά και θεωρώ και η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Η προσαρμογή στις ΗΠΑ αρχικά ήταν λίγο δύσκολη, ωστόσο έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Το μόνο πρόβλημα είναι το φαγητό, το οποίο δεν είναι τόσο καλό», είπε ο Παυλίδης, ενώ από την πλευρά του ο Μπουζάκης δήλωσε: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος με το λάθος μου στην τελευταία βολή, όπου έκανε μια μεγάλη βολή. Μετά τα Κνώσεια έκανα μία αγωνιστική κοιλιά, ωστόσο τώρα νιώθω πως αρχίζω και το βρίσκω. Ελπίζω για το καλύτερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θα διεκδικήσω την πρόκριση στον τελικό. Παρότι έχω πάρει μέρος σε αρκετούς αγώνες με την εθνική ομάδα, πάντα η συμμετοχή σε ένα μεγάλο γεγονός σου φέρνει άγχος».

Δισκοβολία: Δημήτρης Παυλίδης (ΑΣ Κιλκίς Αίας) 59,31μ., Κώστας Μπουζάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 58,73μ., Άγγελος Μαντζουράνης (ΓΣ Κηφισιάς) 57,38μ., Αρτέμης Αδαμάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 54,91μ., Άγγελος Μοδιανάκης (ΑΠΟ Καλαθενών Η Θύελλα) 49,11μ., Νίκος- Χρυσοβαλάντης Δαρβίρας (ΓΣ Πήγασος Αγ. Δημητρίου) 47,45μ., Παύλος Τζαμτζής (ΓΣ Μανδρών) 47,38μ., Νίκος Λυμπερόπουλος (ΓΣ Αρκαδίας) 46,63μ., Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών) 45,68μ., Πέτρος- Κώστας Πούλης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) 44,48μ., Ευάγγελος Παυλίδης (ΑΣ Κιλκίς Αίας) 44,03μ., Χρήστος Σιδηράς (ΑΣ Ν. Ορεστιάδας Πολυνίκης) 41,21μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία