Κλειστός Στίβος
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα προβλήματα με τον κλειστό και τις πλημμύρες στο ΟΑΚΑ.

ΣΕΠΚΑ: «Ο κακός μας ο κλειστός»- Ανησυχία και διαμαρτυρία

Ο ΣΕΠΚΑ σημειώνει το θέμα της Παιανίας, για το ΟΑΚΑ που δεν έχει θέρμανση και το διωγμό των αθλητών από τις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα προβλήματα με τον κλειστό και τις πλημμύρες στο ΟΑΚΑ.

Ο στίβος είναι πάνω από κόμματα και δυστυχώς έχει «πέσει» σε πολλές περιπτώσεις θύμα μικροπολιτικών, που προφανώς δεν έχουν στόχο το «καλό» του στίβου, αλλά ατομικά συμφέροντα. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι που κερδίζουν χρήματα από… κόμματα και όπως είναι κατανοητό «βλέπουν το δέντρο, αλλά χάνουν το δάσος». Κάπου εκεί έχει χαθεί και ο κλειστός στίβος στην Ελλάδα. Το Stivostime έχει επισημάνει πολλές φορές τα προβλήματα, πέρα από κόμματα. Όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις υποσχέθηκαν πώς θα δώσουν λύση για τον κλειστό, αλλά τίποτα δεν έγινε. Επιπλέον η κατάσταση χειροτερεύει, όπως με τις πρόσφατες βροχές, που πλημμύρισε το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Στα πλαίσια αυτά ΣΕΠΚΑ, με τίτλο «ο κακός μας ο κλειστός», αναφέρεται στα προβλήματα στον κλειστό που δεν έχουν λυθεί ποτέ και αναφέρει συγκεκριμένα:

«Παρακολουθούμε όλο αυτό τον καιρό τις «μάχες» που γίνονται σε επίπεδο αποφάσεων της ΓΓΑ… και δηλώσεων για το πόσο νοιάζονται για το καλό του Αθλητισμού – και ξεχνούν να κάνουν τα αυτονόητα. Πόσο δύσκολο είναι να συντηρηθεί ένας χώρος που προσπαθούν να κάνουν την προετοιμασία τους οι Ολυμπιονίκες μας; Το ΟΑΚΑ στάζει, φωτογραφίες που όλοι με απογοήτευση και προβληματισμό είδαμε σε διάφορες αναρτήσεις και άρθρα, δείχνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται καθημερινά οι προπονητές Κλασικού Αθλητισμού, στα όσα διαθέσιμα προπονητήρια, χωρίς θέρμανση και με νερά να τρέχουν από παντού όταν βρέχει. Προπονητήρια που πολλά δεν έχουν συντηρηθεί ουσιαστικά ποτέ! Όσο για τις μοναδικές εγκαταστάσεις που μπορούν να γίνουν και κανονικοί αγώνες, το ΣΕΦ έχει καταντήσει να διατίθεται σχεδόν χαριστικά 3 μέρες το χρόνο και η Παιανία έχει γίνει ανέκδοτο. Και έχουμε τις τελευταίες ημέρες και την επίσπευση εξόδου των αθλητών-τριων από τους ξενώνες στον Αγ. Κοσμά, εκεί όπου γενικότερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υπ’ ατμόν και αβέβαιο αν θα υπάρξει κάτι νέο εκεί. Μέσα από αυτές τις συνθήκες… έρχονται τα μετάλλια!! Κατά τα αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ο εκπρόσωπος μας Γιώργος Πομάσκι -με τις τεράστιες επιτυχίες κι αφοσίωση στο άθλημά μας- στο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ…. Για όλα τα παραπάνω ο ΣΕΠΚΑ εκφράζει την ανησυχία του και διαμαρτύρεται».

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Πομάσκι προς τον Πρωθυπουργό για την άθλια κατάσταση στο ΟΑΚΑ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία