Γενικά
Ο ΣΕΠΚΑ προχώρησε σε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον εκπρόσωπο προπονητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Ο ΣΕΠΚΑ κάνει λόγο για ψευδείς ειδήσεις και «ωμή» υπουργική παρέμβαση!

Ο ΣΕΠΚΑ δηλώνει πώς για τον πόλεμο που δέχεται όλο αυτό το διάστημα επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΠΚΑ προχώρησε σε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενος για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον εκπρόσωπο προπονητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού μετά τις εκλογές του, είχε αποδεχθεί να εκπροσωπήσει το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, Γιώργος Πομάσκι.

Μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, γίνεται προσπάθεια για αποπομπή του ομοσπονδιακού τεχνικού από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ο ΣΕΠΚΑ προχώρησε σε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασσικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ) διαμαρτύρεται για τον πόλεμο που δέχεται όλο αυτό το διάστημα κι επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του. Εξαρχής και συνεχώς διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες με άρθρα κίτρινου Τύπου για δήθεν παράνομες ενέργειες ως προς την επαναδραστηριοποίηση του ΣΕΠΚΑ. Αποκορύφωμα δε, η «φωτογραφική» υπουργική απόφαση για αποπομπή του εκπροσώπου των Ελλήνων προπονητών Γιώργου Πομάσκι (καλύτερος Ευρωπαίος προπονητής 2022) από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού – ΣΕΓΑΣ. Η ενέργεια του Υπουργού είναι απροκάλυπτη απόπειρα καταπάτησης των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων και επιχειρεί χειραγώγηση και ωμή παρέμβαση στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Πομάσκι έχει υποδειχθεί εκ μέρους του συνδέσμου μας να μας εκπροσωπήσει στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ -έχει επιλέγει και από το Σύνδεσμο προπονητών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων- και είναι επίσης εκλεγμένος κατά τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΚΑ με μυστική ψηφοφορία να μας εκπροσωπήσει στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ). Είναι ολοφάνερο ότι η απόπειρα αποπομπής του από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ δεν έχει σχέση με την εφαρμογή του Αθλητικού Νόμου του 1999, καθώς αυτός ρητά αναφέρεται στα κωλύματα που έχουν σχέση με την εκλογή κάποιου που θέλει να πάρει μέρος σε εκλογές Ομοσπονδίας. Ο Γιώργος Πομάσκι δεν πήρε μέρος σε εκλογές αλλά ορίσθηκε να εκπροσωπήσει τους προπονητές βάσει Υπουργικής απόφασης, όπως δεκάδες εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε Διοικητικά συμβούλια ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. Όλα τα παραπάνω πληγώνουν και διχάζουν τους Έλληνες προπονητές που έχουν σκοπό την προαγωγή, αναβάθμιση και διάδοση του κλασσικού αθλητισμού και θέλουν να έχουν μια δυνατή φωνή μέσα στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Σημειώνουμε ότι τα νομιμοποιητικά στοιχεία του ΣΕΠΚΑ που έχουν παραδοθεί στην Ομοσπονδία είναι απολύτως σύννομα και κρυστάλλινα και οι συκοφαντίες θα πέσουν στο κενό. Δηλώνουμε ότι θα αντιδράσουμε σε αυτές τις μεθοδεύσεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μας».

Διαβάστε επίσης

Όταν αυτοί με τα λουστρίνια αποφασίζουν γι’ αυτούς με τα spikes…

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία