Άλμα εις μήκος
Δυνατούς αντιπάλους θα έχει ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος στο μίτινγκ στη Μαδρίτη, ο οποίος από χθες είναι στην Πολωνία για προετοιμασία.

Οι αντίπαλοι του Μίλτου Τεντόγλου στο μίτινγκ στη Μαδρίτη

Αντίπαλοι του Τεντόγλου στη Μαδρίτη θα είναι οι Τόμπιας Μόντλερ, Μάικελ Μασό, Εουσέμπιο Κάθερες, Λακουαν Νέιρν και Χουάνγκ Τσανγκζού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δυνατούς αντιπάλους θα έχει ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος στο μίτινγκ στη Μαδρίτη, ο οποίος από χθες είναι στην Πολωνία για προετοιμασία.

Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει τον Έλληνα πρωταθλητή, που θα πάρει μέρος στο ισπανικό μίτινγκ στις 22 Φεβρουαρίου. Ανήκει στη σειρά WIT Gold και ο ολυμπιονίκης του μήκους θα είναι παρών στη σειρά. Οι περισσότεροι αντίπαλοί του είναι γνώριμοι, όπως ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ, «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό, ο Κουβανός Μάικελ Μασό, «χάλκινος» ολυμπιονίκης, ο Ισπανός Εουσέμπιο Κάθερες, 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ο Μπαχαμέζος Λάκουαν Νέιρν, πρωταθλητής στους Αγώνες Κοινοπολιτείας και ο Κινέζος Χουάγκ Τσανγκζού, «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό το 2016.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως προαναφέραμε, από την Πέμπτη βρίσκεται στη Σπάλα για προετοιμασία και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων του, θα ξεκινήσεις στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ και μετά θα μπει σε δύο μίτινγκ της σειράς World Tour, σε Τόρουν 8 Φεβρουαρίου και Λιεβάν 15 Φεβρουαρίου, πριν αγωνιστεί στη Μαδρίτη, ενώ ενδιάμεσα (18-19/2) είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία