Κλειστός Στίβος
Η Σπάλα θα αποτελέσει το κέντρο προετοιμασίας του Μίλτου Τεντόγλου για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ξεκινήσει τους αγώνες του στον κλειστό.

Πετάει για Σπάλα για προετοιμασία ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα παραμείνει για προετοιμασία στην Πολωνία μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σπάλα θα αποτελέσει το κέντρο προετοιμασίας του Μίλτου Τεντόγλου για τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ξεκινήσει τους αγώνες του στον κλειστό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι αναχωρούν το μεσημέρι της Πέμπτης για την πόλη της Πολωνίας για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους. Μαζί θα είναι και η Αμερικανίδα Τόρι Φράνκλιν και θα παραμείνουν μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Μετά το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια, θα ενσωματωθεί και η Σπυριδούλα Καρύδη.

Ο ολυμπιονίκης του μήκους ήδη από την προπονητική ημερίδα που είχε γίνει στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ είχε δείξει σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε πραγματοποιήσει τρία άλματα με καλύτερο τα 8,33μ. και άλλα δύο στα 8,20μ. και 8,28μ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό, αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσει τους αγώνες του από τις 2 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ. Στη συνέχεια θ’ αγωνιστεί στις 8 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Τόρουν και μετά στις 15 του ίδιου μήνα στο Λιεβάν. Στις 18-19 Φλεβάρη είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ και στις 22 το μίτινγκ στη Μαδρίτη. Ο κορυφαίος μας άλτης προετοιμάζεται με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία