Κλειστός Στίβος
Καλό ήταν το ξεκίνημα στα 60μ. εμπόδια γυναικών για την Χαβά Ντελίου που ήταν νικήτρια με 8.60 στο όπεν τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα.

Η Χαβά Ντελίου τρέχει την Κυριακή 60μ. εμπόδια στην Προύσα

Η Χαβά Ντελίου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.56 που είχε σημειώσει πέρσι σε ημερίδα που είχε γίνει στη Ρόδο. Έτρεξε και φέτος, την περασμένη εβδομάδα, σε 7.64.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χαβά Ντελίου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να πάρει μέρος την Κυριακή στα 60μ. εμπόδια στο όπεν πρωτάθλημα Κ20 που γίνεται στην Προύσα.

Η νεαρή αθλήτρια, μαζί με τον προπονητή της Σταμάτη Μάγο, θα φύγουν απόψε από τη Ρόδο για την Αθήνα και από εκεί με άλλη πτήση θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη και μετά οδικώς το Σάββατο θα πάνε στην Προύσα.

«Αν προλάβουμε και είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί, θα κάνει το Σάββατο και μια κούρσα στα 60μ. η Χαβά. Πάντως, έχουμε προγραμματίσει να τρέξει την Κυριακή στα 60μ. εμπόδια. Είναι σε καλή κατάσταση και μέσα από τους αγώνες της περιμένω μια καλή επίδοση στα εμπόδια», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Σταμάτης Μάγος.

Την περασμένη εβδομάδα στην ημερίδα που έγινε στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στη Ρόδο έτρεξε στα 60μ. και έκανε 7.64.

«Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά αγώνων. Μετά την Προύσα και αν το επιτρέψουν τα οικονομικά, θέλουμε να αγωνιστεί στις 28 Ιανουαρίου στη Σόφια, σε διαφορετική περίπτωση θα τρέξει την ίδια ημέρα στην ημερίδα στον Άγιο Κοσμά. Στις 11 Φεβρουαρίου υπολογίζουμε την ημερίδα στο ΣΕΦ και στις 18-19 Φεβρουαρίου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Δυστυχώς φαίνεται πώς δεν θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι, που ήταν να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός.

Η Χαβά Ντελίου, που σε λίγες ημέρες (30/1) γίνεται 19 ετών, έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.56 από πέρσι σε αγώνα στη Ρόδο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στην Προύσα διεξάγεται το όπεν τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 και στα 60μ. εμπόδια την Κυριακή το μεσημέρι (13:00 τοπική ώρα) θα γίνουν οι σειρές και το απόγευμα (16:00) ο τελικός.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία