Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Χαβά Ντελίου είχε μια γεμάτη φετινή χρονιά σπάζοντας τα ατομικά της ρεκόρ στα εμπόδια. Συνεχίζει του χρόνου έχοντας υψηλότερους στόχους.

Η Χαβά Ντελίου συνεχίζει στη Ρόδο με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Κ20, αλλά και στις ΗΠΑ!

Η Χαβά Ντελίου πέτυχε τη φετινή σεζόν ατομικά ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια με 14.00 και στα 60μ. εμπόδια με 8.56.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χαβά Ντελίου είχε μια γεμάτη φετινή χρονιά σπάζοντας τα ατομικά της ρεκόρ στα εμπόδια. Συνεχίζει του χρόνου έχοντας υψηλότερους στόχους.

Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις της για τη νέα σεζόν στο Ρόδο, όπου γυμνάζεται κυρίως, στο στάδιο Κορακόνερο.

«Η Χαβά είχε μια καλή σεζόν φέτος, αλλά οι στόχοι ήταν πολλοί και αυτό της δημιούργησε μια κούραση. Ξεκίνησε νωρίς γιατί ήθελε να συμμετάσχει στη Γυμνασιάδα και μετά ήταν και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Δύσκολο για τόσες κορυφώσεις. Όμως γενικά παρά το ρίσκο, πήγε καλά και έχουμε ξεκινήσει τώρα με υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν. Το σημαντικό είναι ότι αποφάσισε να παραμείνει και αυτή τη χρονιά στη Ρόδο. Οπότε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα. Από του χρόνου τον Αύγουστο θα δει πως θα κινηθεί, καθώς έχει πρόταση από κολέγιο στις ΗΠΑ», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Σταμάτης Μάγος. Η 18χρονη έκανε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια με 14.00 τον περασμένο Μάιο σε αγώνες στην Παλλήνη και 8.56 στα 60μ. εμπόδια στον κλειστό σε αγώνες στη Ρόδο τον Ιανουάριο.

«Είναι δεύτερη χρονιά νεάνιδα τη νέα σεζόν η Χαβά και ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κλουζ Ναπόκα. Πιθανότατα θα μπει σε αγώνες και στον κλειστό», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός και παλιός πρωταθλητής των υψηλών εμποδίων.

Η Χαβά Ντελίου είχε πιάσει το όριο και μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στο Κάλι. Είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία