Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Η Κατερίνα Κουτλή ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα, καθώς έκλεισε συμμετοχή το προσεχές Σάββατο στο μίτινγκ στη Γάνδη στα 800μ.

Η Κατερίνα Κουτλή τρέχει 800μ. το Σάββατο στη Γάνδη

Η Κατερίνα Κουτλή πέρσι είχε ξεχωρίσει πετυχαίνοντας το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τα 800μ. και 1.500μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Κουτλή ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα, καθώς έκλεισε συμμετοχή το προσεχές Σάββατο στο μίτινγκ στη Γάνδη στα 800μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν στον κλειστό, έχοντας στόχο τη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ 18-19 Ιανουαρίου. «Η προετοιμασία πάει καλά. Θ’ αγωνιστώ στο μίτινγκ στη Γάνδη το Σάββατο στα 800μ. Αν πάνε όλα καλά και επιλεγώ με την Εθνική ομάδα, θέλω να τρέξω στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», δηλώνει στο Stivostime η αθλήτρια του Δημήτρη Πλατή.

Πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν με αποκορύφωμα το «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τόσο τα 800μ., όσο και τα 1.500μ. Ο τελευταίος της αγώνας ήταν πέρσι στα 10χλμ. στα πλαίσια του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας που ήταν 4η με 36.22 που είναι ατομικό της ρεκόρ. Στα 800μ. στον κλειστό έχει ατομικό ρεκόρ 2.11.98 που πέτυχε πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε πάρει την έκτη θέση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία