Κλειστός Στίβος
Η Λιάνα Παπαδοπούλου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ακύρωσε το μίτινγκ στη Σόφια και θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο στο Ταλίν.

Η Λιάνα Παπαδοπούλου ακύρωσε τη Σόφια και θα ξεκινήσει 4-5 Φεβρουαρίου στο Ταλίν

Η Λιάνα Παπαδοπούλου θα κάνει πρεμιέρα, αν πάνε όλα καλά, στις 4-5 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ συνθέτων στο Ταλίν, όπου θ' αγωνιστεί στο πένταθλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Λιάνα Παπαδοπούλου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ακύρωσε το μίτινγκ στη Σόφια και θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο στο Ταλίν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μια ενόχληση και έκανε εξέταση, όπου έχει μια αποφυσίτιδα στον «αχίλλειο» και ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση για λίγες ημέρες. «Προτιμήσαμε να ακυρώσουμε το μίτινγκ στη Σόφια που είναι το Σάββατο και τη Μπράγκα που υπολογίζαμε στις 21 του μήνα. Αυτό δεν μας βγάζει εκτός προγραμματισμού γιατί θέλαμε να κάνει ένα δυνατό αγώνα στο πένταθλο 4-5 Φεβρουαρίου στο Ταλίν και μετά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ. Η προετοιμασία ως τώρα έχει πάει πολύ καλά, μόνο που τώρα μας έτυχε αυτό με το πρόβλημα, καθώς έχει ενοχλήσεις όταν τρέχει με τα σπάικ», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Γιώργος Σαράφης.

Η 22χρονη στο μίτινγκ στη βουλγαρική πρωτεύουσα ήταν να μπει σε τρία αγωνίσματα, τα 60μ. εμπόδια, το μήκος και τα 800μ., σε έναν αγώνα τεστ για να δει που βρίσκονται από την προετοιμασία τους. Τώρα θα αλλάξει τα σχέδιά της για τη χειμερινή περίοδο. Το ατομικό της ρεκόρ στο πένταθλο είναι 3.738β. από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όπου είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία