Κλειστός Στίβος
Ο Κώστας Ζήκος συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κώστας Ζήκος 3 αγώνες στο δρόμο… για την Κωνσταντινούπολη

Ο Κώστας Ζήκος συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. «Ο Κώστας είναι σε καλή κατάσταση. Όλη η προετοιμασία ως τώρα πήγε πολύ καλά, το μόνο είναι πώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία ίωση που θα μας κρατήσει λίγο πίσω. Ο πρώτος στόχος είναι να […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Ζήκος συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο Κώστας είναι σε καλή κατάσταση. Όλη η προετοιμασία ως τώρα πήγε πολύ καλά, το μόνο είναι πώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία ίωση που θα μας κρατήσει λίγο πίσω. Ο πρώτος στόχος είναι να κυνηγήσει το όριο (6.63) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής του Βαγγέλης Κατσιάβας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 6.62 από το 2019 και την περσινή χρονιά έκλεισε με 6.69 που είχε σημειώσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

«Έχουμε αποφασίσει για λίγους αγώνες στον κλειστό. Σίγουρα θέλουμε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα θα θέλαμε έναν αγώνα στο εξωτερικό, σε κάποιο μίτινγκ στις αρχές Φεβρουαρίου», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Ο 24χρονος σπρίντερ είχε μετάσχει στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που είχε γίνει στο Τόρουν το 2021 και είχε φθάσει στα ημιτελικά.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία