Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει στο πλάνο της τέσσερις δυνατούς αγώνες στον κλειστό με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Πλάνο τεσσάρων αγώνων και διάκριση στο Ευρωπαϊκό κλειστού για την Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ξεκινήσει από τη Βοστόνη στις 2 Φεβρουαρίου και ακολούθως θ' αγωνιστεί στις 12/2 στη Ν. Υόρκη, στις 15/2 στο Λιεβάν και στις 25/2 στο Μπέρμιγχαμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει στο πλάνο της τέσσερις δυνατούς αγώνες στον κλειστό με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του χειμώνα με υψηλούς στόχους. Η έμπειρη αθλήτρια, «ασημένια» το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, επέλεξε να συμμετάσχει μόνο σε αγώνες της σειράς Indoor Tour, προκειμένου να έχει τον ανάλογο συναγωνισμό που θα την φέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη Βοστόνη στις 2 Φεβρουαρίου και θα συνεχίσει διαδοχικά στη Νέα Υόρκη (11/2), στο Λιεβάν (15/2) και στο Μπέρμιγχαμ (25/2). Η Στεφανίδη και ο προπονητής θα έρθουν στην Ευρώπη αμέσως μετά το μίτινγκ της Νέας Υόρκης, ενώ μετά το Λιεβάν θα έχει την ευκαιρία να κάνει δεκαήμερη προετοιμασία στο Λάφμπορο. Εκεί θα γυμναστεί με την συναθλήτρια και φίλη της Χόλι Μπράντσο, με την οποία έχουν πραγματοποιήσει κοινές προετοιμασίες και στο παρελθόν. Η προετοιμασία της Στεφανίδη συνεχίζεται δίχως προβλήματα και την προσδοκία πως η παρουσία της στη χειμερινή δράση, θα έχει ανάλογη συνέχεια με τις εμφανίσεις της στον ανοιχτό.

Η ολυμπιονίκης του 2016 κατάφερε το καλοκαίρι να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φτάνοντας στο ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με άλμα στα 4,75 μέτρα. Η Στεφανίδη επιστρέφει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με στόχο τη διάκριση στη μεγάλη διοργάνωσα, για πρώτη φορά από το 2019, όπου ήταν τέταρτη στο Ευρωπαϊκό της Γλασκόβης.

Στο βιογραφικό της υπάρχουν δύο σπουδαίες διακρίσεις σε Ευρωπαϊκό κλειστού, το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση του 2015, στο ξεκίνημα της ξέφρενης πορείας της, και το χρυσό 2017 στο Βελιγράδι.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία