Κλειστός Στίβος
Δυνατό ξεκίνημα έκανε στη σεζόν ο Γιάννης Καμαρινός, που ήταν νικητής στο μίτινγκ στη Σόφια στα 60μ. εμπόδια με 8.08 που είναι ατομικό του.

Ο Γιάννης Καμαρινός τρέχει το Σάββατο στη Σόφια πριν από τους Μεσογειακούς

Ο Γιάννης Καμαρινός έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.22 που είχε σημειώσει πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Καμαρινός είναι έτοιμος για τον πρώτο του αγώνα στο μίτινγκ στη Σόφια, πριν από τη συμμετοχή του στους Μεσογειακούς στη Βαλένθια.

Με τον προπονητή του Χάρη Βαρυτιμίδη αποφάσισαν να κάνουν έναν αγώνα για να δουν που βρίσκονται από την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη. Θα αναχωρήσουν την Παρασκευή οδικώς για τη βουλγαρική πρωτεύουσα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου στη Βαλένθια. «Χρειαζόμασταν έναν αγώνα πριν από τους Μεσογειακούς. Έτσι, το Σάββατο θα αγωνιστεί στα 60μ. εμπόδια στη Σόφια», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Ο 21χρονος έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.22 που είχε σημειώσει στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο. «Αν πάνε όλα καλά μετά τη Βαλένθια θ’ αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ. Θα θέλαμε και έναν αγώνα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που είναι νωρίτερα στις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, αλλά φυσικά θα φανεί ανάλογα την παρουσία του στη σεζόν και αν τον επιλέξει η ομοσπονδία», κατέληξε ο συνεργάτης τεχνικός του ΣΕΓΑΣ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία