Άλμα εις μήκος
Η Μαλάικα Μιχάμπο έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή χρονιά το Ευρωπαϊκό κλειστού και στα πλαίσια προετοιμασίας έχει προγραμματίσει σειρά αγώνων.

Φουλ αγώνες στη Γερμανία για τη Μαλάικα Μιχάμπο εν όψει Ευρωπαϊκού κλειστού

Η Μαλάικα Μιχάμπο θ' αγωνιστεί στις 27 Ιανουαρίου στην Καρλσρούη, στις 29 του ίδιου μήνα στο Ντίσελντορφ, στις 10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο και 18-19/2 στο γερμανικό πρωτάθλημα στο Ντόρτμουντ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαλάικα Μιχάμπο έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή χρονιά το Ευρωπαϊκό κλειστού και στα πλαίσια προετοιμασίας έχει προγραμματίσει σειρά αγώνων.

Η Γερμανίδα πρωταθλήτρια θεωρεί το 2023 σημαντικό στάδιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

«Θα επιστρέψω φέτος για να επικεντρωθώ στην τεχνική μου στο άλμα και να αυξήσω την ταχύτητά μου», δήλωσε η 28χρονη στο «DPA». Έχει προγραμματίσει τέσσερις αγώνες στον κλειστό, όλοι επί γερμανικού εδάφους.

Η ολυμπιονίκης του μήκους έχει αποφασίσει να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στην Καρλσρούη. Σχεδιάζει ακόμη να πάρει μέρος δύο ημέρες μετά (29/1) στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ και εν συνεχεία στις 10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο. Επίσης, θα αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 18-19 Φεβρουαρίου στο Ντόρτμουντ. Μετά υπολογίζει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Μαλάικα Μιχάμπο μετείχε πέρσι σε αγώνες στον κλειστό, αλλά δεν πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Το καλοκαίρι αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Γιουτζίν και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία