Κλειστός Στίβος
Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Ευθύμης Καραγιώργος θα μπουν από νωρίς σε αγώνες τη νέα σεζόν και έκλεισαν συμμετοχή 7 Ιανουαρίου στη Σόφια.

Γιάννης Καμαρινός και Ευθύμης Καραγιώργος έκλεισαν στο μίτινγκ στη Σόφια 7 Ιανουαρίου

Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Ευθύμης Καραγιώργος θα αγωνιστούν στα 60μ. εμπόδια στο μίτινγκ στη Σόφια. Στόχος τους τη νέα σεζόν να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Καμαρινός και ο Ευθύμης Καραγιώργος θα μπουν από νωρίς σε αγώνες τη νέα σεζόν και έκλεισαν συμμετοχή 7 Ιανουαρίου στη Σόφια.

Οι δύο αθλητές, που γυμνάζονται στη Θεσσαλονίκη με τον Χάρη Βαυριμίδη, αποφάσισαν να κάνουν από νωρίς έναν αγώνα, που θα αποτελέσει μια καλή προπόνηση για να δουν που βρίσκονται στην προετοιμασία τους. Το μίτινγκ στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας διεξάγεται την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και οι δύο αθλητές θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα 60μ. εμπόδια.

Ο 21χρονος Γιάννης Καμαρινός έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.22 που πέτυχε φέτος στο ΣΕΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο στόχος του είναι στον ανοιχτό να «κυνηγήσει» την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσποο στη Φινλανδία. Έχει ατομικό ρεκόρ στα 110μ. εμπόδια 14.38 που σημείωσε φέτος στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα.

Από την άλλη ο 24χρονος Ευθύμης Καραγιώργος έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.31 που πέτυχε φέτος σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του τη νέα χρονιά είναι να βελτιώσει τα ρεκόρ του στα εμπόδια, ενώ στα 110μ. εμπόδια έχει 14.64 που πέτυχε φέτος στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία