Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Γιάννης Καμαρινός σε μια περσινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής, κατάφερε να πετύχει δύο ατομικά ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό.

Ο Γιάννης Καμαρινός ξεκίνησε με το… βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Ο Γιάννης Καμαρινός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 8.22.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Καμαρινός σε μια περσινή σεζόν που ήταν περισσότερο προσαρμογής, κατάφερε να πετύχει δύο ατομικά ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε από πέρσι τη συνεργασία του με τον προπονητή Χάρη Βαρυτιμίδη. «Ήταν μια χρονιά προσαρμογής και πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Έκανε ατομικά ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια και στα 110μ. εμπόδια και είχε καλή παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime ο Χάρης Βαρυτιμίδης.

Ο 21χρονος τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 8.22 που ήταν ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στον ανοιχτό έτρεξε 14.38 στα 110μ. εμπόδια στην τελευταία του κούρσα στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα, που είναι το ατομικό του ρεκόρ. Ακόμη ήταν 8ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη με 8.25 και ήταν 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με 14.74 (φωτό με τον αριθμό 483).

Τώρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και με μια αλλαγή, αφού θα πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον ΑΣ Ολυμπιακή Δομή.

«Ο μεγάλος στόχος που έχουμε θέσει είναι η συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Εσπού της Φινλανδίας. Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι στα σχέδιά μας η βελτίωση των επιδόσεών του και αφορά και τον κλειστό που θα κατεβεί κανονικά στη σεζόν», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής που προετοιμάζονται στη Θεσσαλονίκη και στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία