Κλειστός Στίβος
Για τεχνικούς λόγους το μίτινγκ στο Λιεβάν άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα γίνει 15 Φεβρουαρίου. Είναι ν' αγωνιστεί ο Μίλτος Τεντόγλου.

Αλλαγή ημερομηνίας στο μίτινγκ του Λιεβάν που πάει 15 Φεβρουαρίου

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε αγωνιστεί πέρσι στο μίτινγκ στο Λιεβάν και είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,21μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για τεχνικούς λόγους το μίτινγκ στο Λιεβάν άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα γίνει 15 Φεβρουαρίου. Είναι ν’ αγωνιστεί ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το μίτινγκ κλειστού στη γαλλική πόλη ήταν αρχικά να διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη. Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, για τεχνικούς λόγους προχώρησαν σε αλλαγή ημερομηνίας και πάει μία ημέρα μετά, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας ανήκει στην κατηγορία World Indoor Tour Gold.

Ένα από τα αγωνίσματα που θα γίνουν είναι και το μήκος ανδρών. Ο Μίλτος Τεντόγλου, που προετοιμάζεται αυτή την εποχή, έχει ως πρώτο στόχο τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Στα πλαίσια καλύτερης προετοιμασίας του θα κάνει μια σειρά αγώνων, που περιλαμβάνει στα σχέδιά του με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι και το μίτινγκ στο Λιεβάν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος στον κλειστό στο Βελιγράδι, είχε αγωνιστεί πέρσι στο μίτινγκ και είχε πάρει τη δεύτερη θέση με άλμα στα 8,21μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία