Γενικά
Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του ΓΣΠ στη Λευκωσία και αναμένεται προς τα τέλη Ιανουαρίου να είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο.

Έτοιμο το ΓΣΠ στη Λευκωσία προς τα τέλη Ιανουαρίου

Στο ΓΣΠ στη Λευκωσία αναμένεται να ταξιδέψουν αρχές Ιανουαρίου για προετοιμασία τα γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαρίωβ και του Κωστή Παπαμαρκάκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής του ΓΣΠ στη Λευκωσία και αναμένεται προς τα τέλη Ιανουαρίου να είναι έτοιμο το προπονητικό κέντρο.

Ο γενικός διευθυντής του σταδίου Φοίβος Κωνσταντινίδης δήλωσε στο Stivostime. «Συνεχίζονται οι εργασίες στο ταρτάν και περιμένουμε γύρω στα μέσα με τέλη Ιανουαρίου να είναι έτοιμο όλο το έργο ανακατασκευής του ΓΣΠ. Φυσικά μόνο εμπόδιο μπορεί να σταθεί ο καιρός. Αν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Επίσης, αν πάνε όλα καλά περιμένουμε από 1 Φεβρουαρίου και την πιστοποίηση από την World Athletics. Πάντως, θα έχουμε καλύτερη εικόνα την προσεχή Τρίτη που είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τους εργολάβους για την πρόοδο των εργασιών», είπε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης που είναι μέλος και του συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στις αλλαγές που έγιναν ήταν και το προπονητήριο ρίψεων, που από τα 70 μέτρα επεκτάθηκε στα 95 μέτρα. Μάλιστα, ήδη δύο προπονητές έχουν προγραμματίσει με τα γκρουπ τους προετοιμασία το νέο έτος στη Λευκωσία, όπως είχε γράψει το Stivostime.

Ο Γιώργος Μποτσκαρίωβ με τους Ελίνα Τζένγκο, Οδυσσέα Μουζενίδη, Τάσο Λατιφλάρι, Αναστασία Ντραγκομίροβα και Σοφία Κεσσίδη και ο Κωστής Παπαμαρκάκης με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, τον Ιβάν Μεγκλεμπέη, την Αφροδίτη Τζατζιμάκη, την Αμάντα Φραντζεσκάκη και τον Σοφοκλή Κουβαδάκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία