Σφυροβολία
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στην Κύπρο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Από Πρωτοχρονιά στην Κύπρο ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στο δρόμο… για τη Βουδαπέστη!

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης μαζί με τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη θα πάνε από την Πρωτοχρονιά για προετοιμασία τριών εβδομάδων στη Λευκωσία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στην Κύπρο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη έχουν αποφασίσει την Πρωτοχρονιά να ταξιδέψουν στη Μεγαλόνησο για προετοιμασία. «Οι προπονήσεις ως τώρα με τον Χρήστο πάνε καλά. Αποφασίσαμε να πάμε από την πρώτη του νέου Έτους στη Λευκωσία για προετοιμασία περίπου τρεις εβδομάδες. Θα βοηθήσει να βγει όγκος προπόνησης και ελπίζουμε να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες. Μαζί μας για τις πρώτες δέκα ημέρες θα είναι ο Ιβάν Μεγκλεμπέη, η Αφροδίτη Τζατζιμάκη, Αμάντα Φραντζεσκάκη και ο Σοφοκλής Κουβαδάκης», λέει στο Stivostime ο Κωστής Παπαμαρκάκης.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης είχε μια «γεμάτη» φετινή σεζόν που τελείωσε με τη συμμετοχή του στον τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο όπου έφθασε στην 6η θέση. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όπου κατέλαβε την 9η θέση. Βρίσκεται στην ελίτ του αγωνίσματος και στόχος του το 2023 είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Το ατομικό ρεκόρ του 22χρονου ρίπτη είναι 78,20μ. που είχε ρίξει στον τελικό του Μονάχου.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία