Γενικά
H Admiral γιορτάζει και ετοιμάζει ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα!

H Admiral  γιορτάζει και ετοιμάζει ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα!

Γνωρίστε και εσείς το νέο κατάστημα στη Νέα Ιωνία - Λεωφόρο Ηρακλείου 292

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το αγαπημένο brand Admiral, που δημιουργεί το δικό του lifestyle statement στην αθλητική και casual ένδυση αθλητικών ειδών, διοργανώνει ένα μεγάλο τριήμερο event τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου στο καινούργιο κατάστημα,  στην Νέα Ιωνία, Λεωφόρο Ηρακλείου 292. Η Admiral σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών που αποτελείται από πολλά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο αέρας ανανέωσης, το μοντέρνο design και η ποικιλία των προϊόντων θα αποτελέσουν πόλο έλξης για να γνωρίσει το κοινό το νέο κατάστημα της Admiral και να έρθει κοντά στον καινούργιο κόσμο που έχει δημιουργήσει! Οι εκδηλώσεις των εγκαινίων του νέου καταστήματος στη Νέα Ιωνία, θα κρατήσουν τρεις ημέρες που θα είναι γεμάτες μουσική, διαδραστικά happenings και πολλές εκπλήξεις. Προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, θα παρευρεθούν στο νέο κατάστημα κατά τη διάρκεια του τριημέρου. 

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια των γιορτών, αφού το συγκεκριμένο τριήμερο θα υπάρχει -30% σε όλη τη συλλογή του καταστήματος. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο κατάστημα και κάνουν αγορά άνω των 25€ θα αποκτούν μια συμμετοχή στην κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό, όπου θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη.

Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Με τα νέα ανακαινισμένα καταστήματα η Admiral εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

Σχετικά με την Admiral:

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ  η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια, δημιουργώντας το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση και είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών αποτελείται από 134 Admiral Sport Shops σε 4 χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο. Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία