Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
«Θέλουμε μέσα στην Τουρκία να γίνει κάτι καλό». Μίλαν Τραΐκοβιτς και Αντώνης Γιαννουλάκης ξεκίνησαν με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ξεκίνησε με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού το 2019 στη Γλασκώβη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

«Θέλουμε μέσα στην Τουρκία να γίνει κάτι καλό». Μίλαν Τραΐκοβιτς και Αντώνης Γιαννουλάκης ξεκίνησαν με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος πρωταθλητής επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά το γάμο του και τον μήνα του μέλιτος. «Ο Μίλαν γύρισε ξεκούραστος και ξεκινήσαμε προπονήσεις. Μόνο που η πρώτη ημέρα μας βρήκε με καταρρακτώδη βροχή. Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι ο κλειστός. Θέλουμε μέσα στην Τουρκία να γίνει κάτι καλό», τονίζει ο Αντώνης Γιαννουλάκης.

Ο 30χρονος εμποδιστής, αν πάνε όλα καλά τον Μάρτιο του 2023 στην Κωνσταντινούπολη θα πάει με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Το 2019 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στη Γλασκώβη, ενώ το 2021 στο Τόρουν είχε μείνει στα ημιτελικά. Φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι είχε τρέξει στον τελικό και είχε πάρει την 7η θέση.

«Στις 3 Δεκεμβρίου θα πάμε για προετοιμασία στη Νότια Αφρική για περίπου τρεις εβδομάδες. Το συνηθίζουμε να πηγαίνουμε στο προπονητικό κέντρο του Πότσεφστρουμ και μας βοηθάει πολύ. Θα πάμε τότε γιατί διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ στις μικρές κατηγορίες. Θα επιστρέψουμε στην Κύπρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και μετά τον Ιανουάριο θα πάμε πάλι στη Νότια Αφρική, αυτή τη φορά για περίπου ένα μήνα. Μετά θα γυρίσουμε και ο Μίλαν θα μπει σε αγώνες με στόχο την Κωνσταντινούπολη», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής που ως γνωστόν ζει και προπονεί τα τελευταία χρόνια στη Μεγαλόνησο. Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους εμποδιστές και φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 110μ. εμπόδια στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν και έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και έτρεξε στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία