Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίκη Σταύρου. Μετά το μήνα του μέλιτος, επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο το Ευρωπαϊκό.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς μετά το μήνα του μέλιτος επιστρέφει τον Οκτώβριο με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νίκη Σταύρου. Μετά το μήνα του μέλιτος, επιστρέφει στις προπονήσεις με στόχο το Ευρωπαϊκό.

Ο Κύπριος πρωταθλητής ζει ευτυχισμένες στιγμές αυτή την εποχή. Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την Νίκη Σταύρου, που έχουν σχέση τα τελευταία χρόνια. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Οσία Ξένη στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό. Η εκδήλωση κράτησε πολλές ώρες, αφού ξεκίνησε το μεσημέρι με τα ζώματα του γαμπρού και της νύφης και τελείωσε αργά το βράδυ με ντίσκο πάρτι! Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη έχει μεγάλα σχέδια με τη σύζυγό του, αφού θα πάνε μήνα του μέλιτος για αρκετό διάστημα. Θα περάσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ και θα επισκεφθούν και χώρες της λατινικής Αμερικής.

«Θα περάσουν το μήνα του μέλιτος στις ΗΠΑ και σε χώρες της λατινικής Αμερικής όπως έχουν σχεδιάζει. Θα επιστρέψει για προπονήσεις περίπου στα μέσα Οκτωβρίου. Το πλάνο μας περιλαμβάνει τον κλειστό. Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μίλαν θα προσπαθήσει για τη διάκριση στη διοργάνωση», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας τεχνικός που ως γνωστόν ζει και γυμνάζει Κύπριους πρωταθλητές στη Μεγαλόνησο. Ο 30χρονος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2019 στη Γλασκώβη. Φέτος έφθασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι και στην 7η θέση. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, έτρεξε στα ημιτελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν, ήταν 6ος στον τελικό στους Αγώνες Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ και έκλεισε με την παρουσία του στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Κεντρική φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία