Κλειστός Στίβος
Με επιτυχία διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στη Ρόδο η ημερίδα κλειστού, όπου έκανε ντεμπούτο στη σεζόν ο πρωταθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ζεστάθηκαν στη Ρόδο με την ημερίδα στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα- Ξεκίνημα για Τριβυζά και Στεφανοπούλου

Στην ημερίδα ξεχώρισε ακόμη η Μαρία Στεφανοπούλου, που πήδηξε στο μήκος 5,78μ. και στο τριπλούν 12,14μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με επιτυχία διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στη Ρόδο η ημερίδα κλειστού, όπου έκανε ντεμπούτο στη σεζόν ο πρωταθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο αθλητής του Κώστα Βογιατζάκη έκανε μια προπόνηση τρέχοντας στα 60μ. και τερμάτισε σε 6.99. Φάνηκε όμως πώς είναι ακόμη «βαρύς» από την προπόνηση, αφού είχε κάποιες κράμπες. Άλλωστε ήταν ένας προπονητικός αγώνας, καθώς ετοιμάζεται για κούρσες σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα τρέξει 200μ. στο μίτινγκ του Βάξο στη Σουηδία και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου, θα μπει στα 60μ.

Καλή εμφάνιση για πρώτο αγώνα έκανε και η Μαρία Στεφανοπούλου, που αγωνίστηκε στο μήκος και το τριπλούν. Η άλτρια του Μάκη Πάντου αρχικά έκανε τρία άλματα στο τριπλούν, με καλύτερο στα 12,14μ., που είναι ρεκόρ της στον κλειστό και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο μήκος. Με έξι άλματα, είχε καλύτερο στα 5,78μ.

Στο μήκος αγωνίστηκε ο νεαρός Άρης Ζαχαρόπουλος που είχε καλύτερο άλμα στα 6,88μ. που είναι ατομικό του, όπως έκανε και ο Αλέξανδρος Αθανασίου που έκανε 6,50μ. Ο τελευταίος προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και το τριπλούν. Τέλος, στο τριπλούν ανδρών ο Σωτήρης Μπογιατζής πήδηξε 14,05μ. που είναι ατομικό του στον κλειστό. Στεφανοπούλου, Αθανασίου, Μπογιατζής και Ζαχαρόπουλος, που γυμνάζονται με τον Μάκη Πάντο θ’ αγωνιστούν τώρα το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην ημερίδα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία