Κλειστός Στίβος
Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της για τη φετινή σεζόν και ετοιμάζεται να μπει σε αγώνες στον κλειστό στίβο, στα 60 μέτρα.

Έκλεισε Γάνδη η Άρτεμις Αναστασίου, που ξεκινάει στις 28 Ιανουαρίου στην ημερίδα στον Αγ. Κοσμά

Η Άρτεμις Αναστασίου θα τρέξει στις 28 Ιανουαρίου 60μ. στην ημερίδα στον Άγιο Κοσμά και στις 4 Φεβρουαρίου 60μ. στο μίτινγκ στη Γάνδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της για τη φετινή σεζόν και ετοιμάζεται να μπει σε αγώνες στον κλειστό στίβο, στα 60 μέτρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μαζί με τον προπονητή της Χρήστο Κάτσικα έχουν κάνει τον πρώτο προγραμματισμό αγώνων. Προς τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου αναμένεται να τρέξει 60μ. στην ημερίδα που είναι προγραμματισμένη στον Άγιο Κοσμά. «Θα είναι σαν προπονητικό τεστ για μένα εν όψει του μίτινγκ στη Γάνδη που έχω κλείσει στις 4 Φεβρουαρίου, όπου θα μπω και πάλι στα 60μ.», δηλώνει στο Stivostime η 22χρονη.

«Ο στόχος μου είναι να ανεβώ στο ράνκινγκ και περισσότερο να με βοηθήσει η χειμερινή περίοδος και για τα 200 μέτρα, που είναι ο βασικός μου στόχος το καλοκαίρι», καταλήγει η σπρίντερ του Παναθηναϊκού.

Η Άρτεμις Αναστασίου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.41 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Το 2022 είχε μια δυνατή σεζόν που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, όπου έφθασε στα ημιτελικά των 200μ. Φέτος ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη και η συμμετοχή με την Εθνική ομάδα τόσο στην σκυταλοδρομία, όσο και στα 200μ., όπου υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία