Κλειστός Στίβος
Ο Δημήτρης Τσιάμης προετοιμάζεται τη φετινή σεζόν για να είναι παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Τσιάμης έκλεισε δύο μίτινγκ στη Γαλλία στο… δρόμο για την Κωνσταντινούπολη

Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνίστηκε πρόσφατα στην προπονητική ημερίδα αλμάτων στο ΟΑΚΑ και πήδηξε στο μήκος 7,46μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσιάμης προετοιμάζεται τη φετινή σεζόν για να είναι παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προπονείται στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ και μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή αγωνίστηκε στην ημερίδα. Έκανε μήκος, σαν προπονητικό αγώνα για να δει που βρίσκεται και είχε καλύτερο άλμα στα 7,46μ.

Ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη έχει ως πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. Βρίσκεται εντός πρόκρισης στο ράνκινγκ στο «Δρόμο για την Κωνσταντινούπολη», καθώς είναι 12ος και την πρόκριση παίρνουν 18 άλτες.

Στο δρόμο… για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του κλειστού στη γειτονική Τουρκία, έχει προγραμματίσει μια σειρά αγώνων. Έκλεισε δύο μίτινγκ στη Γαλλία, μια χώρα που συνηθίζει να αγωνίζεται την περίοδο του κλειστού. Αν πάνε όλα καλά θα πάρει μέρος στις 4 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Βαλ ντε Ρούιγ και στις 11 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ του Μετς.

Πέρσι στις 4 Φεβρουαρίου είχε πηδήξει στο μίτινγκ του Μιραμάς και ήταν 4ος με 16,09μ. και στη συνέχεια στις 14 του ίδιου μήνα στο Βαλ ντε Ρούιγ ήταν 7ος με 16,01μ. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το 2021 είχε μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν που ήταν 7ος με 16,40μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία