Κλειστός Στίβος
Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν 4 Ελληνίδες πρωταθλήτριες που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και μετείχαν σε αγώνες στον κλειστό.

Νίκη στα 3.000μ. και ρεκόρ στο Μίλι για τη Δάφνη Λαβασά- Ατομικό η Δεληγιάννη, νίκη για Σπύρου, 1,78μ. η Παπακώστα

Η Λαβασά κέρδισε τα 3.000μ. και έκανε ρεκόρ στο Μίλι, η Δεληγιάννη έκανε επίσης, ρεκόρ στο Μίλι, η Σπύρου κέρδισε τα 3.000μ. και η Παπακώστα ήταν 2η στο ύψος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν 4 Ελληνίδες πρωταθλήτριες που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και μετείχαν σε αγώνες στον κλειστό.

Η Δάφνη Λαβασά, η Βασιλεία Σπύρου, η Έλλη Δεληγιάννη και η Σάντι Παπακώστα μπήκαν σε αγώνες με τα πανεπιστήμιά τους και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η Δάφνη Λαβασά μετείχε σε δύο αγωνίσματα στο «Cardinal Classic Indoor TF» που έγινε στο πανεπιστήμιο του Λούισβιλ στο Κεντάκι. Η αθλήτρια που σπουδάζει στο Μαϊάμι, έτρεξε αρχικά στο Μίλι, όπου τερμάτισε στην 4η θέση με 4.54.08 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, με νικήτρια την Ράιλι Πεν του Σινσινάτι με 4.42.36. Μετά αγωνίστηκε στα 3.000μ. και κέρδισε την κούρσα τερματίζοντας σε 9.43.09.

Η Έλλη Δεληγιάννη, που σπουδάζει στο Στάνφορντ, αγωνίστηκε στην Ουάσιγκτον στο Μίλι και τερμάτισε στην 15η θέση με 4.45.86 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Στο Κλέμσον έτρεξε με τους Γκέιτορς του Φλόριντα η Βασιλεία Σπύρου που κέρδισε τα 3.000μ. με 9.31.83. Στους ίδιους αγώνες η Σάντι Παπακώστα, που σπουδάζει στο Τζόρτζια Τεκ ήταν 2η με 1,78μ., με νικήτρια την Κύπρια Έλενα Κουλιτσένκο με 1,81μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία