Δημόσιοι Δρόμοι
Η Δάφνη Λαβασά ήταν από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας που πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Επιστρέφει στις ΗΠΑ η Δάφνη Λαβασά και ετοιμάζεται για τον κλειστό- 20 Ιανουαρίου η πρεμιέρα

Η Δάφνη Λαβασά κατέλαβε την 33η θέση με χρόνο 21.48 στα 6χλμ. γυναικών Κ23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δάφνη Λαβασά ήταν από τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας που πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την 33η θέση στα 6χλμ. Κ23 γυναικών με χρόνο 21.48. Η νεαρή προσπάθησε να ακολουθήσει τα προπορευόμενα γκρουπ και κρατήθηκε καλά, σε μια δύσκολη πίστα και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αν και όπως είπε ο προπονητής της που την παρακολουθεί στην Ελλάδα, Θωμάς Ιακωβάκης «θέλαμε να βρίσκεται στο τοπ-25. Πήγε κοντά και για ένα υψηλού επιπέδου αγώνα στην Κ23 γυναικών, πιστεύω ότι είχε καλή παρουσία. Του χρόνου η Δάφνη θα είναι και πάλι στην κατηγορία Κ23 και μπορεί να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική. Στην προηγούμενη διοργάνωση στο Δουβλίνο ήταν 47η, ανέβηκε ουσιαστικά 14 θέσεις. Τώρα επιστρέφει την Τρίτη στο Μαϊάμι, καθώς δεν υπήρχε τη Δευτέρα πτήση από την Ιταλία για το Μαϊάμι. Θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και μετά θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις για τον κλειστό. Αν πάνε όλα καλά περίπου στις 20 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος της αγώνας. Ο κύριος στόχος της στον κλειστό είναι ένα ρεκόρ στα 3.000μ.», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία