Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Η Έλλη Δεληγιάννη πέρασε τις γιορτές στην Ελλάδα και την Κυριακή πήρε το δρόμο επιστροφής στις ΗΠΑ, καθώς θα τρέξει στις 13 Ιανουαρίου Μίλι.

«Πέταξε» για τις ΗΠΑ η Έλλη Δεληγιάννη και τρέχει στις 13 Γενάρη

Η Έλλη Δεληγιάννη έχει μεγάλο στόχο τη φετινή σεζόν τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα διεξαχθεί στο Έσποο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Έλλη Δεληγιάννη πέρασε τις γιορτές στην Ελλάδα και την Κυριακή πήρε το δρόμο επιστροφής στις ΗΠΑ, καθώς θα τρέξει στις 13 Ιανουαρίου Μίλι.

Η νεαρή πρωταθλήτρια αποφάσισε να γυρίσει στις 8 Ιανουαρίου, για να μπορέσει να προσαρμοστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι, προκειμένου να τρέξει στον αγώνα Μιλίου για το πανεπιστήμιό της το Στάνφορντ. Ως γνωστόν σπουδάζει στο Στάνφορντ και παράλληλα κάνει τις προπονήσεις της. Το διάστημα των γιορτών ταξίδεψε στην Αθήνα για να είναι με την οικογένειά της και παράλληλα συνέχισε την προετοιμασία της με τον προπονητή της που την παρακολουθεί στην Ελλάδα, τον Μιχάλη Αναγνώστου.

Στο Μίλι στον κλειστό δεν έχει τρέξει, ενώ στον ανοιχτό έχει ατομικό ρεκόρ 4.47.53 από πέρσι στις 15 Ιανουαρίου σε αγώνα στο Σιάτλ. Θα μπει και σε άλλες κούρσες στον κλειστό, αλλά ο μεγάλος της στόχος είναι ο ανοιχτός. Η 21χρονη θα «κυνηγήσει» το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσποο. Πέρσι έκλεισε τη χρονιά με ατομικό ρεκόρ στο «καλό» της αγώνισμα, τα 800μ. με 2.03.47 σε αγώνες στο Φάετβιλ. Να θυμίσουμε ότι το 2021 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία