Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Η Έλλη Δεληγιάννη συνεχίζει τις σπουδές της και παράλληλα την προετοιμασία της στις ΗΠΑ, καθώς σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Έρχεται στην Ελλάδα η Έλλη Δεληγιάννη- Κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 13 Ιανουαρίου

Η Έλλη Δεληγιάννη θα έρθει στην Αθήνα στις 18 Δεκεμβρίου, θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, καθώς ο πρώτος της αγώνας είναι στις 13 Ιανουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Έλλη Δεληγιάννη συνεχίζει τις σπουδές της και παράλληλα την προετοιμασία της στις ΗΠΑ, καθώς σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε μπει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν και μετείχε σε πολλούς αγώνες στην Αμερική. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να μην μπει σε αγώνες στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη. Ήρθε το καλοκαίρι στην Αθήνα, αλλά προτίμησε να ξεκουραστεί. Ο τελευταίος της ήταν στις 9 Ιουνίου στον τελικό του NCAA στην πρώτη κατηγορία που είχε γίνει στο Γιουτζίν στα 800μ., όπου είχε καταλάβει την 8η θέση στα ημιτελικά. Κατάφερε όμως να σπάσει ατομικά ρεκόρ σε πέντε αγωνίσματα στον ανοιχτό. Έτρεξε στο «καλό» της αγώνισμα, τα 800μ. 2.03.47 σε αγώνες στο Φάετβιλ, στα 1.500μ. σε 4.17.36 σε αγώνες στο Στάνφορντ, στο Μίλι 4.47.53 σε αγώνες στο Σιάτλ και στις σκυτάλες στα 4×400μ. 3.42.50 στο Γιουτζίν και στην σκυτάλη Medley με 10.57.74 σε αγώνες στο Σιάτλ. Μια «γεμάτη» σεζόν και με όρεξη έχει μπει και για τη νέα χρονιά, με μεγαλύτερους στόχους. «Η Έλλη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου για να περάσει με την οικογένειά της τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα έχουμε την ευκαιρία να προπονηθούμε για περίπου δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αμερική, θα αναχωρήσει στις 10 Ιανουαρίου, γιατί στις 13 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένος ο πρώτος της αγώνας. Σίγουρα η Έλλη θα επιστρέψει το καλοκαίρι με στόχο τους εγχώριους αγώνες», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Μιχάλης Αναγνώστου.

Η 21χρονη μπορεί να στοχεύει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού. Να θυμίσουμε ότι πέρσι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία