Άλμα εις μήκος
Για περίπου δύο εβδομάδες η Μικαέλα Λυρή προετοιμάστηκε μαζί με τον Ανδρέα Αντωνακόπουλο και τον Σωτήρη Δάρα με τη Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

Κοινές προπονήσεις Μικαέλα Λυρή, Ανδρέας Αντωνακόπουλος και Σωτήρης Δάρας

Η Μικαέλα Λυρή επιστρέφει σήμερα στην Αυστρία και ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος με τον Σωτήρη Δάρα συνεχίζουν στην Αθήνα την προετοιμασία τους.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για περίπου δύο εβδομάδες η Μικαέλα Λυρή προετοιμάστηκε μαζί με τον Ανδρέα Αντωνακόπουλο και τον Σωτήρη Δάρα με τη Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

Η Ελληνίδα προπονήτρια είχε τη δυνατότητα μέσα στις γιορτές να έχει τους τρεις αθλητές της μαζί, εκτός από τη Σωτηρία Ράπτη που πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της στα Ιωάννινα.

Η Μικαέλα Λυρή, που ως γνωστόν ζει και γυμνάζεται στην Αυστρία, ήρθε στην Αθήνα για διακοπές και παράλληλα συνέχισε τις προπονήσεις της, αφού έχει προγραμματίσει να μπει κανονικά σε αγώνες στον κλειστό τη φετινή σεζόν.

Η Μικαέλα Λυρή επιστρέφει σήμερα στην Αυστρία για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος και ο Σωτήρης Δάρας συνεχίζουν στην Αθήνα.

Ο τελευταίος φέτος έχει ρίξει το βάρος τη φετινή σεζόν στα διαβάσματα, καθώς είναι στη Γ’ Λυκείου και ετοιμάζεται για τις πανελλήνιες, όπου στοχεύει στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

«Αυτό που θέλουμε με τον Σωτήρη είναι να είναι σταθερός, είναι θα έλεγα μια συντηρητική χρονιά, καθώς έχει διαβάσματα. Η συντήρηση αυτή θα τον βοηθήσει του χρόνου που θα είναι και πάλι στην Κ20, να στοχεύει σε κάτι καλύτερο», δηλώνει στο Stivostime η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Ο άλτης του ΟΦΚΑ Οδυσσέας, ο οποίος κλείνει τα 18 τον επόμενο μήνα, πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 6,90μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο είχε πάρει την 4η θέση. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 7,06μ. και το είχε σημειώσει το 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία