Βάδην
Η Όλγα Φιάσκα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτή την περίοδο θα ξεκουραστεί, θα κάνει αποκατάσταση πριν γυρίσει στις προπονήσεις.

Ξεκούραση και αποκατάσταση η Όλγα Φιάσκα

Η Όλφα Φιάσκα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και είχε εγκαταλείψει την κούρσα της στα 35χλμ. βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Όλγα Φιάσκα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτή την περίοδο θα ξεκουραστεί, θα κάνει αποκατάσταση πριν γυρίσει στις προπονήσεις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Metropolitan».

Στη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος βάδην που έγινε στη Γλυφάδα, στην κούρσα της στα 35χλμ. ένιωσε μια αδιαθεσία και σταμάτησε. Η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή και κρίθηκε σωστό πως πρέπει να μπει στο νοσοκομείο για να κάνει σειρά εξετάσεων.

«Η Όλγα είχε μια ίωση, αλλά δεν ήθελε να πάει χαμένη η προετοιμασία. Νόμιζε πως θα τα κατάφερνε. Δυστυχώς το κράτησε κρυφό και στη διάρκεια του αγώνα επηρεάστηκε, με αποτέλεσμα να είναι εξαντλημένη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τώρα είναι καλά στην υγεία της. Έχει επανέλθει. Θα χρειαστεί όμως ένα περίπου μήνα ξεκούρασης, κάτι που μας συνέστησε και ο γιατρός. Θα κάνουμε την αποκατάσταση και αν οι νέες εξετάσεις τον επόμενο μήνα δείξουν ότι είναι πλήρως καλά, θα μπούμε και πάλι φουλ στις προπονήσεις. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ποιοι είναι οι στόχοι από εδώ και πέρα», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Θανάσης Δεληγιάννης.

Η Όλγα Φιάσκα προέρχεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην που έγινε στη Μουσκάτ. Εκεί όπου η Εθνική ομάδα γυναικών στα 20χλμ. έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Στο Βαλκανικό ήθελε να κυνηγήσει στα 35χλμ. βάδην την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όμως μια ίωση της στέρησε τη δυνατότητα να το πετύχει.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία