Επικαιρότητα
Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο - Koρυφαία επίδοση στην Ευρώπη

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο – Koρυφαία επίδοση στην Ευρώπη

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο ενώ έχουν θέσει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ. Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος είχε πολλές καλές επιδόσεις και πολλά όρια για τη διοργάνωση των μικρών, στην οποία η χώρα μας αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Aσταμάτητοι οι μικροί στο Βόλο ενώ έχουν θέσει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ.

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος είχε πολλές καλές επιδόσεις και πολλά όρια για τη διοργάνωση των μικρών, στην οποία η χώρα μας αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Αντωνάτος, που αναδείχθηκε νικητής στη σφαιροβολία με 19,52 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Ο αθλητής, ο οποίος είχε το όριο για την Ιερουσαλήμ, πέτυχε την δεύτερη επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία του κι έδειξε σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία.

Δεύτερος στον αγώνα ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος με 17,06 μ., αθλητής που επίσης έχει το όριο για την ίδια διοργάνωση.

Ο 17χρονος Ανδρέα Μίτα ανέβηκε πάνω από τα 2,12 μ. στο ύψος και συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ θέτοντας παράλληλα υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, διοργάνωση για την οποία επιβεβαίωσε την παρουσία του.

Ο νεαρός έχει δείξει το ταλέντο από την περσινή σεζόν, ενώ δε θα αποτελέσει έκπληξη αν καταφέρει να πετύχει το όριο (2,15 μ.) και για το Παγκόσμιο Κ20.

Ο Μίτα με 2,12 μ. κατέχει την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος