Γενικά
Κοντεύουν δύο εβδομάδες που βρίσκονται στην Κένυα και στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο υψόμετρο στο Ίτεν οι αθλητές του Τάκη Γερακού.

Βάζουν τις βάσεις οι αθλητές του Τάκη Γερακού στην Κένυα

Οι αθλητές του Τάκη Γερακού θα επιστρέψουν από την Κένυα μετά από ένα μήνα με πρώτο στόχο να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κοντεύουν δύο εβδομάδες που βρίσκονται στην Κένυα και στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο υψόμετρο στο Ίτεν οι αθλητές του Τάκη Γερακού.

Ο Χρήστος Καλλίας, ο Γιώργος Τάσσης, η Τζένη Παπαδημάτου και ο Κώστας Πασπαλιάρης θα παραμείνουν για άλλον έναν μήνα περίπου στην αφρικανική χώρα, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και μπουν στους αγώνες.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά ως τώρα. Βγαίνει πολλή προπόνηση. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία φέτος να κυνηγήσουν τα όνειρά τους…», λέει στο Stivostime ο προπονητής Τάκης Γερακός που βρίσκεται μαζί τους στην προετοιμασία στο Ίτεν.

Οι αθλητές θα γυρίσουν, καθώς στο πρόγραμμά τους έχουν να τρέξουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Χρήστος Καλλίας ήταν νωρίτερα στην Κένυα και οι υπόλοιποι ταξίδεψαν στις 12 Ιανουαρίου. Ο έμπειρος δρομέας ετοιμάζεται για τον μαραθώνιο το φθινόπωρο και στα πλαίσια αυτά οι πρώτοι του αγώνες θα είναι στο Πανελλήνιο ανωμάλου και τον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

Μετά τους αγώνες που έχουν προγραμματίσει τον Μάρτιο, στη συνέχεια έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας τους στην Αιθιοπία.

Η Τζένη Παπαδημάτου έχει μεγάλο στόχο το καλοκαίρι μια μεγάλη επίδοση στα στιπλ. Τέλος, ο Γιώργος Τάσσης και ο Κώστας Πασπαλιάρης στοχεύουν στο μαραθώνιο, αλλά θα μπουν στο Πανελλήνιο ανωμάλου και στο Πανελλήνιο 10.000μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία