Δρόμοι 3000μ. στιπλ
Η Τζένη Παπαδημάτου το τελευταίο διάστημα έχει τρέξει σε τρεις αγώνες δρόμου και έχει καταφέρει να διακριθεί, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Η Τζένη Παπαδημάτου θα κυνηγήσει του χρόνου το μεγάλο ρεκόρ και τη διάκριση στο Πανελλήνιο στα στιπλ

Η Τζένη Παπαδημάτου κατέκτησε φέτος το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τζένη Παπαδημάτου το τελευταίο διάστημα έχει τρέξει σε τρεις αγώνες δρόμου και έχει καταφέρει να διακριθεί, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Η αθλήτρια του Τάκη Γερακού αρχικά ήταν νικήτρια στα 10χλμ. που έγιναν παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο Καλλιθέας τερματίζοντας σε 36.59. Στη συνέχεια στο Run Greece στη Λάρισα πήρε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα 10χλμ. που έγινε παράλληλα με χρόνο 37.04 και την περασμένη Κυριακή ήταν νικήτρια και στον αγώνα 10χλμ. στη Νέα Σμύρνη 38.51.

Φέτος κατάφερε με λίγη προετοιμασία στα στιπλ να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος της 10.38.79 που την έφερε στην 3η θέση, είναι το ατομικό της ρεκόρ. Έκανε και ρεκόρ στα 2.000μ. στιπλ με 6.58.74 σε αγώνες στη Χαλκίδα.

«Είμαι ευχαριστημένη για το μετάλλιο, γιατί δεν το περίμενα. Δοκίμασα πέρσι και μάλιστα, κόλλησα κορονοϊό με αποτέλεσμα να μείνω πίσω στις προπονήσεις. Είδα όμως ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά με το περνάω καλύτερα τα εμπόδια. Θα επικεντρωθώ στα στιπλ, μου αρέσουν και είμαι εκεί. Τώρα έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου, με στόχο του χρόνου να βελτιώσω κατά πολύ το ατομικό μου ρεκόρ στα στιπλ και να διακριθώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τους αγώνες, το κάνω περισσότερο προπονητικά. Ο επόμενος πιθανότητα θα είναι στα 5χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο και στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου που γίνεται προς τα τέλη του επόμενου μήνα», κατέληξε η 27χρονη δρομέας.

Η αθλήτρια του Ποσειδώνα Λουτρακίου έχει ακόμη ατομικά ρεκόρ 37.23.20 στα 10.000μ. που έκανε πέρσι στον Άγιο Κοσμά και 17.18.27 στα 5.000μ. από το 2021 στην Πάτρα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία