Βάδην
Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Αττάλεια: Ατομικό ρεκόρ και χρυσό για την Όλγα Φιάσκα - Χρυσό μετάλλιο για τον Παπαμιχαήλ

Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Αττάλεια: Ατομικό ρεκόρ και χρυσό για την Όλγα Φιάσκα – Χρυσό μετάλλιο για τον Παπαμιχαήλ

Χρυσό στα 10.000 μ. βαδην η Αντωνοπούλου

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Όλγα Φιάσκα βρίσκει το ρυθμό της μετά τα προβλήματα που την κράτησαν πίσω την περασμένη χρονιά. Η νεαρή αθλήτρια ήταν νικήτρια στα 35χλμ. βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Αττάλεια, με 2.58.44, επίδοση που βελτιώνει το 2.59.08 που είχε από πέρυσι.

Η αθλήτρια του Θανάση Καραγιάννη το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, ενώ μέσα από το ράνκινγκ θα επιδιώξει την πρόκριση της και στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ήταν νικητής στα 35 χλμ. βάδην των Ανδρών. Ο έμπειρος αθλητής διένυσε την απόσταση σε 2.37.25 κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει και τω αγώνων, που ακολουθούν.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα κάνει τον επόμενο αγώνα του τον Μάιου στην Τσεχία.

Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε ο Γιάννης Καυκάς με 2.45.19, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ του.

Χρυσό στα 10.000 μ. βαδην η Αντωνοπούλου

Η Αναστασία Αντωνοπούλου είναι μία από τις αθλήτριες που αναμένεται να διεκδικήσουν το καλοκαίρι τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Η αθλήτρια νικήτρια στα 10χλμ. βάδην με 48.45 επίδοση κοντά στο ατομικό της 48.29, που πέτυχε φέτος στο Άστρος Κυνουρίας. Στην ίδια απόσταση η Σεβαστιανή Ασλανίδου ήταν 5η με 53.07.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ελισσαίος Μπαρδάκης στα 10χλμ. βάδην Ανδρών Κ18 με 49.38, ενώ έβδομος ήταν ο Γιώργος Κριτούλης στα 10χλμ. Ανδρών Κ20 με 49.16. Στα 5χλμ. των Γυναικών Κ18 η Χρύσα Εσμερλή ήταν 7η με 28.00.

Διαβάστε επίσης:

Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό

Βασίλης Σεβαστής: Δύο χρόνια από την ημέρα που ο ελληνικός στίβος έγινε φτωχότερος

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος