Βάδην
Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό

Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό

Η έμπειρη αθλήτρια πραγματοποιεί μια σειρά από αγώνες με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με κάθε ευκαιρία δείχνει την πολύ καλή της κατάσταση.

Η αθλήτρια ήταν νικήτρια στα 20χλμ. βάδην στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Αττάλεια με 1 ώρα 29.56 που είναι η τρίτη επίδοση της καριέρας της πίσω από το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (1.28.12) φέτος στη Μελβούρνη και το 1.29.03 που του της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο.

Η έμπειρη αθλήτρια πραγματοποιεί μια σειρά από αγώνες με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το μεγάλο της στόχο για το 2023. Οι καιρικές συνθήκες στην Αττάλεια ήταν αρκετά καλές και παρά τον περιορισμένο συναγωνισμό στην κούρσα η Ελληνίδα κατάφερε να κάνει τον αγώνα της όπως ήθελε.

Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό

Ο επόμενος αγώνας της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Πόντεμπράντι στο Ευρωπαϊκό ομάδων.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κυριακή Φιλτισάκου, που ήταν τρίτη στην ίδια απόσταση με 1.34.08 και πέτυχε την δεύτερη επίδοση της καριέρας της. Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και νωρίτερα για το Ευρωπαϊκό Ομάδων. Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στα 20χλμ. βάδην 1.32.23 από το 2021.

Στα 20χλμ. των Ανδρών ο Κώστας Ντεντόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 1.29.56, ενώ στην 5η ο Άνθιμος Κελεπούρης με 1.34.51. Εκτός συναγωνισμού μετείχε στο αγώνισμα ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος τερμάτισε σε 1.34.31.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Σεβαστής: Δύο χρόνια από την ημέρα που ο ελληνικός στίβος έγινε φτωχότερος

Νίκος Πολυχρονίου: Νέο ατομικό ρεκόρ και πρωτιά στο Λος Άντζελες!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος