Σφυροβολία
Ασταμάτητος μοιάζει ο Νίκος Πολυχρονίου - Βελτίωσε ξανά το ατομικό του ρεκόρ στη σφυροβολία κατά τρία μέτρα

Νίκος Πολυχρονίου: Νέο ατομικό ρεκόρ και πρωτιά στο Λος Άντζελες!

Ασταμάτητος μοιάζει να είναι ο Νίκος Πολυχρονίου, καθώς βελτίωσε ξανά το ατομικό του ρεκόρ στη σφυροβολία κατά τρία μέτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Νίκος Πολυχρονίου, το κορυφαίο ταλέντο της ελληνικής σφυροβολίας.

Ο 19χρονος διεθνής ρίπτης σπουδάζει στο USC του Λος Άντζελες, πραγματοποιώντας νέο ατομικό ρεκόρ, με τη βολή του να φτάνει στα 71,37μ, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 8η θέση στην ιστορία του Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος που γυμνάζεται πλέον από τον Μάρτιν Μάριτς, θέλει να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του και προπονητή του Χρήστου Πολυχρονίου κάνοντας μια εξίσου σημαντική καριέρα.

Γι’ αυτόν το λόγο πηγαίνει στο πανεπιστήμιο που διαθέτει ιστορικά τους περισσότερους Ολυμπιονίκες από κάθε άλλο στις ΗΠΑ (309 Ολυμπιακά μετάλλια έχουν κατακτήσει οι απόφοιτοι του USC).

Ο ίδιος στόχευσε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, γνωρίζοντας πολύ καλά την ποιότητα του αθλητικού του προγράμματος και με συντονισμένες κινήσεις της AZ Sport Scholarships, το όνειρο του νεαρού Έλληνα ρίπτη εκπληρώθηκε!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία