Γενικά
Η Ελλάδα μετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου με πολυπληθή αποστολή αθλητών και αθλητριών.

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18- Αποτελέσματα (σε εξέλιξη)

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 μετέχουν με την Εθνική ομάδα 33 αθλητές και αθλήτριες, με στόχο τη διάκριση και τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελλάδα μετέχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου με πολυπληθή αποστολή αθλητών και αθλητριών.

Συνολικά 33 αθλητές και αθλήτριες μετέχουν στη διοργάνωση και διεκδικούν τη βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Κυριακή το πρωί με την Καλλιόπη Μεϊμάρη να κατακτά το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στον ακοντισμό με βολή στα 48,69μ. Η νεαρή πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και μαζί και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βαλεντίνα Δρακοπούλου στη σφυροβολία με 59,13μ., επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, αλλά και πάνω από το όριο για την Ιερουσαλήμ, το οποίο έχει ήδη πετύχει. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Χρήστος Παπαδοπούλος, που ήταν τρίτος στη σφαιροβολία με 19,35μ., όριο για Ιερουσαλήμ και νέο ατομικό ρεκόρ.

Χάλκινο μετάλλιο  κατέκτησε ο Αντώνης Πολυμέρου στον ακοντισμό με βολή 59,26μ. στη δεύτερη προσπάθεια του.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε στα 100μ. εμπόδια Ελένη Βιδούρη με 14.13 (1,9) επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18 και είναι κοντά στο ατομικό της 14.11.

Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη…

Αποτελέσματα

https://serbia.opentrack.run/en-gb/x/2022/SRB/bu18ch/event/

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία