Διεθνή
Ο Σρισανκάρ συνεχίζει τα μεγάλα άλματα στο μήκος. Στο πρωτάθλημα Ινδίας πήδηξε 8,23μ. και πήρε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων.

Σταθερά μακριά ο Σρισανκάρ, 8,23μ. στο πρωτάθλημα Ινδίας

Ο Σρισανκάρ είχε αγωνιστεί στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, όπου είχε κερδίσει με άλμα στα 8,31μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Σρισανκάρ συνεχίζει τα μεγάλα άλματα στο μήκος. Στο πρωτάθλημα Ινδίας πήδηξε 8,23μ. και πήρε την πρώτη θέση, σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων.

Ο Ινδός άλτης, είχε έρθει και στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Σε ένα από τους καλύτερους αγώνες μήκους στον κόσμο ως τώρα, είχε κερδίσει με 8,31μ. Μάλιστα, απουσίαζε λόγω ενός μικροτραυματισμού ο Μίλτος Τεντόγλου που θα ανέβαζε και άλλο το επίπεδο του αγωνίσματος. Να θυμίσουμε ότι δεύτερος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8,27μ. και τρίτος ο Γάλλος Ζουλς Πομερί με 8,17μ.

Σε ό,τι αφορά τον Σρισανκάρ έχει φετινό ατομικό ρεκόρ 8,36μ. που είχε πηδήξει στις 3 Απριλίου σε αγώνα στην πατρίδα του και στην πόλη Θενιπάλαμ. Το 8,23μ. (+0,3) είναι η τρίτη καλύτερη φετινή του επίδοση και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Δεύτερος στον αγώνα ήταν ο Μουχάμεντ Γιαχίγια με 8,15μ. (+1,8).

Στη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος Ινδίας που διεξάγεται στην πόλη Τσενάι ξεχώρισαν ακόμα. Στα 100μ. έγινε έκπληξη με νικήτρια την Χίμα Ντας σε 11.43, έναντι της κατόχου του εθνικού ρεκόρ Ντούτε Τσαντ που ήταν δεύτερη με 11.44. Στον ακοντισμό πρώτος ήταν ο Πρακάσα Μανού με 84,35μ. που είναι ατομικό του και ακολούθησε ο Ροχίτ Γιαντάβ με 82,54μ. Στη σφαίρα νικήτρια ήταν η Μαπρέετ Καούρ με 18,06μ. που είναι ρεκόρ Ινδίας. Τέλος, στα 400μ. στις γυναίκες πρώτη ήταν η Κίραν Παχάλ με 52.47 και στους άνδρες ο Άμοτζ Τζέικομπ με 45.68.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία