Γενικά
Οι αγώνες «Ελευθέρια» έγιναν το Σάββατο στο Κιλκίς, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από σωματεία της περιοχής. Ξεχώρισε η Βιδούρη στα εμπόδια.

Αγώνες «Ελευθέρια» στο Κιλκίς- Αποτελέσματα

Η Ελένη Βιδούρη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 14.11 στα 100μ. εμπόδια και έτρεξε κάτω από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αγώνες «Ελευθέρια» έγιναν το Σάββατο στο Κιλκίς, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από σωματεία της περιοχής. Ξεχώρισε η Βιδούρη στα εμπόδια.

Η νεαρή Ελένη Βιδούρη (φωτό) έτρεξε τα 100μ. εμπόδια σε 14.11 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 14.34 από φέτος. Η αθλήτρια του Δημήτρη Θεοχάρη πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ. Η εμποδίστρια του συλλόγου Άτλας Βόλου έδειξε πως στις επόμενες κούρσες της θα επιβεβαιώσει το «εισιτήριο» πρόκρισης για τη μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας της.

Ακόμη στους αγώνες ξεχώρισαν: Ο Δημήτρη Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν νικητής σε 100μ. με 10.60 (+0,6), ενώ ο παίδας Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες 93) επικράτησε στο τριπλούν με 15,21μ. (+2,0). Ο νεαρός έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18 και δείχνει σε καλή κατάσταση.

Την προετοιμασία της για τους αγώνες της Ιερουσαλήμ συνεχίζει και η Μαρία- Νικολέτα Αντωνιάδη (ΑΣ Μυρμιδόνες), νικήτρια στα 100μ. εμπόδια γυναικών με 14.23.

Καλή ήταν και η Ευγενία- Μαρία Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877), που ξεπέρασε τα 3,85μ. στο επί κοντώ και αναδείχθηκε νικήτρια. Η νεαρή έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ18, το οποίο μάλιστα έχει υπερβεί σε έξι αγώνες στη σεζόν.

Αποτελέσματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ_ΚΙΛΚΙΣ_2022

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία