Διεθνή
Ο Φίλιπο Τόρτου θέλει η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100μ. της Ιταλίας να κερδίσει τους Αμερικανούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Τόρτου: «Να υπερασπιστούμε τον ολυμπιακό τίτλο στην έδρα των Αμερικανών»!

Ο Φίλιπο Τόρτου και τα υπόλοιπα μέλη της ιταλικής ομάδας 4x100μ. βρίσκονται αυτή την περίοδο σε προπονητικό καμπ στη Ρώμη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Φίλιπο Τόρτου θέλει η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. της Ιταλίας να κερδίσει τους Αμερικανούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον.

Μάλιστα, δήλωσε πώς αυτός και οι Ιταλοί συναθλητές του πρέπει να κοιτάξουν μπροστά αντί να επαναπαύονται στις δάφνες τους.

Μιλώντας στην Atletica TV είπε: «Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας τις θρυλικές στιγμές του Τόκιο. Θα υπερασπιστούμε τον ολυμπιακό τίτλο στην έδρα των Αμερικανών και θέλουμε να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Η σεζόν είναι δύσκολη και πρέπει να αποδείξουμε ότι αντέχουμε. Μοιραζόμαστε την επιθυμία να επιβεβαιωθούμε και να βελτιωθούμε. Είναι το κλειδί για την επιβεβαίωση της επιτυχίας του Τόκιο. Είμαστε ένα μεγάλο γκρουπ και πολύ ανταγωνιστικοί εσωτερικά, γιατί το επίπεδο των σπριντ στην Ιταλία έχει ανεβεί πολύ. Και όλοι θέλουν μια θέση σε αυτή την σκυταλοδρομία. Δεν πειράζει, είναι κίνητρο για να μην είσαι ικανοποιημένος», ανέφερε ο Ιταλός ολυμπιονίκης στα 4×100μ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι τις τελευταίες ημέρες η ιταλική ομάδα 4×100μ. έχει συγκεντρωθεί στη Ρώμη. Οι Μαρσέλ Τζέικομπς, Λορέντσο Πάτα, Φαούστο Ντεσάλου και ο Φίλιπο Τόρτου είναι ανάμεσα σε 9 αθλητές που είναι σε προπονητικό καμπ στην ιταλική πρωτεύουσα.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία