Γενικά
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου με την Τατιάνα Γκούσιν πραγματοποιούν αυτή την εποχή το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους. Επέλεξαν την Καλαμάτα.

Στην Καλαμάτα για προετοιμασία Πεσιρίδου, Γκούσιν και πρεμιέρα στο Διασυλλογικό

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Τατιάνα Γκούσιν θα μείνουν στην Καλαμάτα μέχρι τις 8 Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου με την Τατιάνα Γκούσιν πραγματοποιούν αυτή την εποχή το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους. Επέλεξαν την Καλαμάτα.

Οι δύο πρωταθλήτριες ήθελαν να αλλάξουν περιβάλλον προπόνησης και έτσι, πήγαν από τις αρχές της εβδομάδας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Οι συνθήκες ευνοούν στην περιοχή και στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, που έχει φτιαχτεί.

«Η προετοιμασία πάει καλά για την Ελισάβετ και την Τατιάνα. Θα παραμείνουν για προετοιμασία μέχρι τις 8 Απριλίου. Θα βγάλουν έναν όγκο προπόνησης και ελπίζουμε να είναι έτοιμες, γιατί στόχος είναι να μπουν από νωρίς σε αγώνες. Φυσικά ο πρώτος τους αγώνας θα είναι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για να βοηθήσουν τους συλλόγους τους», λέει η προπονήτριά τους Ιωάννα Σιώμου. Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α-Γ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί Παρασκευή και Σάββατο 28 και 29 Απριλίου.

Η Πεσιρίδου κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε μείνει πίσω στην προετοιμασία της, να μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Το καλοκαίρι έχει ως πρώτος στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει μέσω ράνκινγκ και μια θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Το ίδιο ισχύει και για την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος.

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

Οι δύο αθλήτριες ανέβασαν και φωτογραφίες από την προετοιμασία τους στην Καλαμάτα στα social media.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία