Δημόσιοι Δρόμοι
Η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στο Τορίνο, αναχωρεί την Παρασκευή για την Ιταλία.

Την Παρασκευή αναχωρεί η Εθνική ομάδα για το Τορίνο

Στην ομάδα που θα ταξιδέψει για το Τορίνο είναι ο Μάριος Αναγνώστου που μετέχει για τέταρτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξάγεται στο Τορίνο, αναχωρεί την Παρασκευή για την Ιταλία.

Οι Έλληνες πρωταθλητές με τη συνοδεία του συντονιστή δρόμων του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Θεοδωρίδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Σταύρου Καρρέ «πετούν» από το αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» στις 9 Δεκεμβρίου για τη Ρώμη και από εκεί θα μεταβούν στο Τορίνο που διεξάγεται η διοργάνωση την Κυριακή 11 του μήνα.

Η Ελλάδα μετέχει με 13 αθλητές και αθλήτριες σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση και σε μια δύσκολη διαδρομή στο πάρκο Λα Μάντρια.

Ο Μάριος Αναγνώστου είναι ο αθλητής με την μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση, καθώς μετέχει και τέταρτη φορά. Ωστόσο με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των νεαρότερων της αποστολής. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή της Δάφνης Λαβασά, που κάνει πολύ καλές παρουσίες στον ανώμαλο δρόμο στους αγώνες των ΗΠΑ. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα ταξιδέψει απευθείας από την Αμερική στην Ιταλία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην κατηγορία Κ20 η χώρα μας μετέχει με τρεις νέους αθλητές με τον Πέτρο Παπαϊωάννου να είναι έχει ήδη καταγράψει συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Στα κορίτσια η Μαρία Κάσσου προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και στο Τορίνο θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα στην κατηγορία, ενώ η επίσης ανερχόμενη Βασιλική Καλλιμογιάννη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία ενόψει του 2023.

Αναλυτικά η Ομάδα

Άνδρες 10χλμ.: Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας)
Γυναίκες 8χλμ.: Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Ευγενία Παπαδημάτου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου)
Άνδρες Κ23 8χλμ.: Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), Νικόλαος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αθανάσιος Λιγώνης (Πανελλήνιος ΓΣ)
Γυναίκες Κ23 6χλμ.: Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης)
Άνδρες Κ20 6χλμ.: Πέτρος Παπαϊωάννου (Πανελλήνιος ΓΣ), Οδυσσέας Κίκας (ΓΣ Εθνικός), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ)
Γυναίκες Κ20: 4χλμ.: Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός), Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής)

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία