Δημόσιοι Δρόμοι
Η Δάφνη Λαβασά πάει Τορίνο με στόχο την καλή επίδοση και το πλασάρισμα

Η Δάφνη Λαβασά πάει Τορίνο με στόχο την καλή επίδοση και το πλασάρισμα

Η Δάφνη Λαβασά έκανε πολύ καλή σεζόν στον ανώμαλο δρόμο και σε αγώνες που μετείχε με το πανεπιστήμιό της το Μαϊάμι στις ΗΠΑ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δάφνη Λαβασά αναμένεται να τρέξει με την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε από νωρίς τους αγώνες της τη νέα σεζόν στις ΗΠΑ, όπου ζει και γυμνάζεται. Με το πανεπιστήμιό της το Μαϊάμι, αγωνίστηκε στον ανώμαλο δρόμο και είχε πολύ καλή παρουσία. Έτσι, θα ταξιδέψει τον επόμενο μήνα στην Ιταλία για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό ανωμάλου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου. Η νεαρή, θα «πετάξει» απευθείας από την Αμερική στο Τορίνο για να πάρει μέρος στην κατηγορία Κ23. «Στόχος της Δάφνης είναι να κάνει μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο. Να συνδυάσει μια καλή επίδοση με ένα καλό πλασάρισμα», λέει στο Stivostime ο Θωμάς Ιακωβάκης, ο προπονητής που γυμνάζει στην Ελλάδα την 21χρονη.

Προς τα τέλη Οκτωβρίου είχε τρέξει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ACC που είχε διεξαχθεί στο Έρλισβιλ στη Βιρτζίνια και είχε καταλάβει την 6η θέση στα 6χλμ. σε 20.24.6 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Νωρίτερα είχε κερδίσει τον αγώνα 5χλμ. στο Ταλαχάσι και είχε αναδειχθεί σε αθλήτρια της εβδομάδας από την Ένωση Προπονητών Στίβου των ΗΠΑ.

Η Δάφνη Λαβασά προετοιμάζεται με μεγάλο στόχο το καλοκαίρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. «Έχει τα όρια στα 5.000μ. και 10.000μ. Φυσικά θέλει να τα επιβεβαιώσει μέσα στη σεζόν και αν πάνε όλα καλά θα έρθει το καλοκαίρι, μετά τις υποχρεώσεις της στο πανεπιστήμιο και θα προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εν όψει Εσπού θα επιλέξει σε ποιο αγώνισμα μπει», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία