Γενικά
Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ «Τοφάλεια» που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα στις 23 Ιουλίου.

Τεστ και κριτήριο για τις συνθέσεις των Εθνικών ομάδων σκυταλοδρομιών τα «Τοφάλεια»

Στα «Τοφάλεια» θα γίνουν μεταξύ άλλων τα αγωνίσματα 100μ., 200μ., 400μ. γυναικών και 100μ. και 200μ. ανδρών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ «Τοφάλεια» που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα στις 23 Ιουλίου.

Τα αγωνίσματα στα σπριντ αναμένεται να αποτελέσουν ένα δυνατό τεστ, αλλά και κριτήριο για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σκυταλοδρομιών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Γι’ αυτό το λόγο τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι υπεύθυνοι των σκυταλοδρομιών και η συντονίστρια Ιωάννα Σιώμου να καλέσουν τους αθλητές να πάρουν μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ανάμεσα στα αγωνίσματα που θα γίνουν είναι στις γυναίκες τα 100μ., 200μ. και 400μ. και στους άνδρες τα 100μ. και 200μ.

Να θυμίσουμε ότι οι Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομιών στα 4×100μ. ανδρών και γυναικών και στα 4×400μ. γυναικών βρίσκονται εντός ράνκινγκ για το Μόναχο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (15-21/8) μετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες.

Φυσικά κάποιες πρωταθλήτριες «κυνηγούν» και θέση στο ατομικό αγώνισμα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει ήδη δηλώσει πως θα τρέξει στα «Τοφάλεια», το ίδιο και η Άρτεμις Αναστασίου.

Να τονίσουμε ότι για κάποιους αθλητές και αθλήτριες είναι ήδη εξασφαλισμένη η θέση στην Εθνική ομάδα, εφόσον υπάρξει πρόκριση στις σκυτάλες. Από την άλλη, στα 4×400μ. θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα, μετά και τα «Τοφάλεια».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία