Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στάθηκε άτυχη. Έχασε το Πανελλήνιο και το Παγκόσμιο. Έχει όμως μπροστά της την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεκίνησε στο… δρόμο για το Μόναχο- Έκλεισε στις 16/7 σε μίτινγκ στο Βέλγιο

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα τρέξει 200 μέτρα στις 16 Ιουλίου στο διεθνές μίτινγκ στο Flanders Cup στο Νίνoβε του Βελγίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στάθηκε άτυχη. Έχασε το Πανελλήνιο και το Παγκόσμιο. Έχει όμως μπροστά της την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα, όπου έφυγε με τρία μετάλλια, κόλλησε Covid-19. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, δεν μπόρεσε να «κυνηγήσει» το ράνκινγκ, ώστε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και όχι μόνο. Πάντως, με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη είχαν βάλει σε… δεύτερη μοίρα το Γιουτζίν και ήθελαν να επικεντρωθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Φυσικά θα μπορούσε να «κουβαλάει» μια μεγάλη επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έδειχνε να είναι έτοιμη να «γράψει» και κάτω από 23 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα. Στην Κραϊόβα κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στα 200μ. και στα 4×100μ. και ένα ασημένιο στα 100μ. Φέτος είχε ρεκόρ 23.24 στα 200μ. που έκανε στα «Δρόμεια» στη Βάρη και 11.34 στα 100μ. που πέτυχε στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά. Τα ατομικά της ρεκόρ είναι 11.27 και 23.11.

Τώρα έχει ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις και προσπαθεί να βρει το ρυθμό της. Μπροστά της έχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μόναχο (15-21/8). Είναι ικανή για διάκριση. Για να τα καταφέρει πρέπει να κατεβεί τουλάχιστον σε δύο αγώνες μέχρι τα τέλη Ιουλίου (26/7). Στα πλαίσια αυτά έκλεισε συμμετοχή στις 16 Ιουλίου στο Flanders Cup που διεξάγεται στο Νίνοβε, όπου θα τρέξει 200μ. Εν συνεχεία έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα στις 23 του μήνα.

Στόχος να συμπληρώσει αγώνες, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» πρόκρισης στα 200μ. για το Μόναχο. Επιπλέον είναι μέσα στην πρόκριση και με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. για το Μόναχο. Μεγάλες προκλήσεις για την Ραφαέλα Σπανουδάκη που της δίνουν κίνητρο να συνεχίσει για να πετύχει τους στόχους της.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία