Γενικά
Το ταξίδι της Νικόλ Κυριακοπούλου με την Ελένη Πόλακ από την Αθήνα στο Σιάτλ, κράτησε δύο ημέρες, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων με τις πτήσεις.

Μεγάλη ταλαιπωρία! Έφθασαν στο Σιάτλ Κυριακοπούλου και Πόλακ μετά από δύο ημέρες!

Στο Σιάτλ η Νικόλ Κυριακοπούλου με την Ελένη Πόλακ έφθασαν το πρωί της Δευτέρας, όπου έχει καταλύσει το μεγαλύτερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το ταξίδι της Νικόλ Κυριακοπούλου με την Ελένη Πόλακ από την Αθήνα στο Σιάτλ, κράτησε δύο ημέρες, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων με τις πτήσεις.

Ταλαιπωρημένες έφθασαν στο προπονητικό κέντρο που θα καταλύσει η Εθνική ομάδα οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφυγαν μία ημέρα πριν από το βασικό κλιμάκιο της ελληνικής αποστολής και έφθασαν σχεδόν μία ημέρα μετά από την ομάδα!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Νικόλ Κυριακοπούλου με την Ελένη Πόλακ ήταν να αναχωρήσουν το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 11:50 από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με την αεροπορική εταιρεία «United» με προορισμό την Ουάσιγκτον. Ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί ότι η πτήση θα είχε καθυστέρηση και θα έφευγε στις 13:50. Το check-in έγινε τελικά το μεσημέρι, μπήκαν στο αεροπλάνο, αφού για άλλη μια φορά έγινε ολόκληρη διαδικασία για να μπουν τα κοντάρια στο αεροσκάφος. Μέσα στο αεροπλάνο τελικά, έμειναν περίπου έξι ώρες, αφού η πτήση αναχώρησε τελικά στις 18:00! Φυσικά στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ όταν έφθασαν είχαν χάσει την ανταπόκριση για το Πόρτλαντ. Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και την Κυριακή αναχώρησαν για το Πόρτλαντ και έφθασαν το βράδυ της ίδιας ημέρας. Προηγήθηκε και ο εκτελωνισμός των κονταριών και τελικά τη Δευτέρα το πρωί έφθασαν στο Σιάτλ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία