Άλμα επί κοντώ
Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετράει άλλη μια συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου θέλει… ξεκούραση και είναι έτοιμη για την πρόκληση του Παγκοσμίου

Ο προκριματικός του επί κοντώ, που μετέχει και η Νικόλ Κυριακοπούλου, είναι προγραμματισμένος στην 1η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στις 15 Ιουλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετράει άλλη μια συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το Σάββατο θα είναι από τις πρώτες αθλήτριες της ελληνικής αποστολής, μαζί με την Ελένη Πόλακ, που αναχωρεί για τις ΗΠΑ. Η πτήση είναι προγραμματισμένη στις 2 Ιουλίου στις 11:50 από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με πρώτο προορισμό την Ουάσινγκτον και εν συνεχεία με άλλο αεροπλάνο για το Πόρτλαντ. Από εκεί και θα περιμένει το υπόλοιπο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας και θα μεταβούν με πούλμαν στο Σιάτλ. Εκεί θα είναι η βάση της ομάδας πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. «Η παραμονή στο Σιάτλ θα είναι για μένα μια μορφή ξεκούρασης. Ένιωσα κόπωση το προηγούμενο διάστημα από πολλές υποχρεώσεις. Είναι αλήθεια πως δεν πήγε καλά και η προετοιμασία στην Κύπρο. Οι συνθήκες που βρήκαμε δεν ήταν καλές με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στην προετοιμασία. Έτσι, θέλω πρώτα απ’ όλα να φύγω, να ηρεμήσω, να αλλάξω παραστάσεις και το διάστημα μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να προσαρμοστώ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη με επηρέασε ο αέρας. Όμως νιώθω καλά. Ο προκριματικός του επί κοντώ είναι την πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στις 15 Ιουλίου. Πιστεύω πως με 4,50μ. μπορείς να μπεις τελικό. Ο τελικός είναι στις 17 Ιουλίου. Αν πάνε όλα καλά και προκριθώ, νομίζω ότι όλα είναι ανοιχτά», δηλώνει στο Stivostime η κορυφαία μας άλτρια. Μη ξεχνάμε πως εκτός από πρωταθλήτρια, είναι και μητέρα.

Η »χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2015 στο Πεκίνο, έχει ατομικό ρεκόρ 4,83μ. και φετινή καλύτερη επίδοση 4,50μ. που σημείωσε στη νίκη της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία